Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 13.3.2011
ja strikal Sulkou dnes, je to posledni treti postrik-strikano od konce ledna Champion, podruhe Kuprikol, a nyni potreti Sulkou, tak uvidime...
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011
strikal jsem jiz Championem a Kuprikolem, Sylit nemam... mohu pouzit na posl.postrik Sulku misto Syllitu?
Roční zaštěpená meruňka - řez?, 8.3.2011
tak dnes vysel clanek, co si myslite o kotlovite korune v merunkach?
Celer poprvé, 7.3.2011
tak teplotou to nebude, je uplne optimalni, takze bud malo nebo moc vody nebo nekliciva semena, tez mozne treba kratkodobe uvareni semen od slunce, pokud byla miska pod sklem ci folií..
Houbomilka česneková, 7.3.2011
ja osobne ne, radeji jsem zahon zakryl bilou textilii..
Číhání na jaro, 7.3.2011
ted jsem se dival na lisku a myslim, ze tento tyden bude prasit!-navic je kryta od jihu stodolou a tak na ni prilis nesviti slunce, kdo vi zda by jinak uz neprasila... takze zaverecny postrik broskvoni se blizi
Substrát pro jiřinky (mečíky), 7.3.2011
i to je řešení :-)
Anemone coronaria - vymrzne na zahone?, 6.3.2011
mne tedy přezimovaly bez jakehokoliv krytu, jinak jsem je vysazoval namocenim na dopoledne--tedy rano v 8namoceno a ve14hodin jsem je sazel na zahon, myslim, ze 24hodin neuskodi, ale nesmi po vysadbe soustavne prset, tim by pak hlizy opravdu shnit... celý příspěvek >
Substrát pro jiřinky (mečíky), 6.3.2011
takze zvolte velkou nadobu-ci vetsi tim lepsi-nebo vam mohou diky narustu hliz zdecimovat nadobu, jinak ten dolom.vapenec maji skoro vsude, navic je levny a lze ho pouzit napr.k prihnojeni zeleniny zasadte je tak, aby nad vrchni casti bylo alespon... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 6.3.2011
vsak oni se s tim nejak vyporadaji, nejsou to pivonky, kde je to dulezite
Číhání na jaro, 6.3.2011
no pokud jsou nyni vysazeny hloubeji tak mohou kvest pozdeji...
Celer poprvé, 6.3.2011
a jaka tam byla teplota? jinak celer dost dlouho klici-narozdil od jinych druhu...
asi je budete sazet do nadob, ze?-tak snad mate nizke jirinky do 40cm vysky..? Substrat pouzijte zahradnicky a do nej vpravte trosku dolom.vapence, sazi se prave az ve 2.polovine dubna, aby vzesly po tzv.zmrlých muzich...(pol.kvetna)
na vysadbu techto kvetin je jeste cas, zacnete az po půlce dubna, vzejdou az v prubehu kvetna po zmrlych.., do doby vysadby je mejte pri teplote do 10st., zem je nejlepsi stredne tezka, pro jiriny je vhodny dolomiticky vapenec, ktery zapravte do... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011
ja prave, ze cekam az vykvetou lisky-bude to posledni, treti postrik, jinak broskvone mame stejne narasene, ackoliv jsme stovky km od sebe, nicmene si myslim, ze strikat az nyni poprve nemusi byt jiz vyhrou
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika