|
Příspěvky uživatele - 134.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 16.6.2010 Z těchto tří hlasuju za ten Hecht, mám ho asi rok a zatím se mi osvědčil. Ani ostatní majitelé ho nepomluvili (zkuste hledání). U těch dalších dvou by asi mohlo být problematické shánění náhradních dílů. |  | Jaké čerpadlo do studny?, 13.6.2010 Bláto a písek ze dna studny nejsnáz vyčistíte kalovým čerpadlem, musí ale mít dopravní výšku větší, než je hloubka studny. Možná se dá někde půjčit. Pokud je dno studny do 7 m, je nejjednodušší koupit domácí vodárnu, ceny nových od zhruba 3000 Kč,... celý příspěvek > |  |
|  | Co použít na zanedbaný trávník?, 12.6.2010 Plevele nelze z trávníku odstranit nadobro, konec konců proč se tím trápit, dokud nezačnou vytvářet monokulturu. Ta je stejně běžnější na zanedbaných zahradách než obyčejné louce. |  | Co použít na zanedbaný trávník?, 11.6.2010 Pokud byste se letos k likvidaci pařízků nedostal, potřete řezné rány přípravkem Garlon nebo neředěným glyfosátem (Dominátor, Roundup aj.), jinak budete příští rok na začátku. Na vykopávání podobných náletů se mi maximálně osvědčil lesnický nástroj,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|