Příspěvky uživatele - 107.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Láhvová palma - pěstování, 11.6.2010
Máte prosím někdo zkušenosti s pěstováním Hyophorbe lagenicaulis?
Nemaslug?, 11.6.2010
A zkontroloval jste si expirační dobu? Pokud už nebyly "prošlé" a taky je otázka, jak s balíčkem zacházela pošta. Ty potvůrky jsou docela choulostivé na přehřátí (před použitím) a po vylití na záhon na sucho.
Klíšťata zvířecí a lidské, 11.6.2010
Tak jsem chtěla ještě v květnu stihnout zrychleně naočkovat syna proti klíšťatům, Doktorce jsem argumentovala tím, že našim kočkám snad každý den vytahuji nějaké klíště, někdy i dvě a mám z toho obavu. Mám dojem že letos všechny ty vodičky proti... celý příspěvek >
Na kunu prášek na praní, 11.6.2010
Tak to si vážně už nepamatuji.  Zkuste cokoli co máte po ruce.
Invaze mšic, 11.6.2010
Jestli jsem to dobře pochopila, tak ten obrázek vlevo nahoře (to černorezavé) je larva slunéčka sedmitečného???!!! Tak to jsem to asi... S hrůzou jsem totiž zjistila, že moje ryngle má listy nějak divně pokroucené, celé lepkavé a poseté něčím mrňavým... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika