|
Příspěvky uživatele - 107.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Láhvová palma - pěstování, 11.6.2010 Máte prosím někdo zkušenosti s pěstováním Hyophorbe lagenicaulis? |  | Nemaslug?, 11.6.2010 A zkontroloval jste si expirační dobu? Pokud už nebyly "prošlé" a taky je otázka, jak s balíčkem zacházela pošta. Ty potvůrky jsou docela choulostivé na přehřátí (před použitím) a po vylití na záhon na sucho. |  |
|  | Klíšťata zvířecí a lidské, 11.6.2010 Tak jsem chtěla ještě v květnu stihnout zrychleně naočkovat syna proti klíšťatům, Doktorce jsem argumentovala tím, že našim kočkám snad každý den vytahuji nějaké klíště, někdy i dvě a mám z toho obavu. Mám dojem že letos všechny ty vodičky proti... celý příspěvek > |  | Na kunu prášek na praní, 11.6.2010 Tak to si vážně už nepamatuji. Zkuste cokoli co máte po ruce. |  | Invaze mšic, 11.6.2010 Jestli jsem to dobře pochopila, tak ten obrázek vlevo nahoře (to černorezavé) je larva slunéčka sedmitečného???!!! Tak to jsem to asi... S hrůzou jsem totiž zjistila, že moje ryngle má listy nějak divně pokroucené, celé lepkavé a poseté něčím mrňavým... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|