|
Višeň, 20.3.2007 Moc děkuji za odpověď. A musím uznat, že jste mě teda pobavil! Ale je to pravda takový už asi vymřeli Asi budu muset slevit! Martina |
 |
balkon na jihozápadní straně, 17.3.2007 Taky bych doporučila muškáty. petunky ty nemají rádi prudký déšť! I afrikány jsou nenáročné! |
 |
|
 |
Petrklíč, 17.3.2007 Myslím, že je na ni brzo. Ale určitě roste! Jen je chráněná a tak si dejte pozor! |
 |
Višeň, 17.3.2007 Dobrý den, jelikož se to tady hemží odborníky tak bych se chtěla zeptat na nějakou dobrou odrůdu višní nějaká ranná ,tmavá ,sladká ,odolná . Žiji v domění, že višeň nezabírá moc místa. Je to pravda a nebo se pletu???? Moc děkuji s pozdravem Martina |
 |
Neznámá rostlina, 9.3.2007 Ano je to to Přišec běložitný! |
 |
Vánoční hvězda, 8.3.2007 Prosím vás letos poprvé mě přežila vánoční hvězda ještě má červené listy, ale co s ní mám udělat slyšela jsem něco že ji mám dát do sříně. ale nevím kdy určitě mě poradíte spoléhám na vás moc děkuji Martina |
 |
Roubováni švestek, 6.3.2007 Chtěla bych se zeptat na roubování švestek nejni na to pozdě nastříhla jsem si rouby nejsou ještě narašené.Do kdy se roubuji moc děkuji za odpověď Martina |
 |
Kdy seříznout Durman?, 16.11.2006 Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je na to nejvhodnější doba jesli napodzim nebo z jara? Moc děkuji za odpověď. Martina K. |
 |
jedná se o durman?, 3.10.2006 Jde o jednoletku. Plody jsou jako pichlavé kaštany.Ten nepřezimuje. Stačí si nazbírat pár semínek .Aspoň tak mě to bylo letos vysvětleno. Moc se mě líbil a tak to příští rok vyzkouším! |
 |
Durman, 15.7.2006 Ano, jsou to určitě slimáci.Taky jsem se divila.Stačí jít navešr když je rosa nebo ráno do 7 hod. |
 |
|
 |
Odrůda Favorit, 3.5.2006 Dobrý den, chtěla bych se zeptat letos jsme si koupili broskev zatím nic nedělá listy vůbec a květy už vůbec ne je to nornální? A ještě nevíte co je to za odrůdu? Co jsem si to vlastně koupili doufám, že bude sladká! Moc děkuji |
 |