Příspěvky uživatele - 109.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Višeň, 20.3.2007
Moc děkuji za odpověď. A musím uznat, že jste mě teda pobavil! Ale je to pravda takový už asi vymřeli Asi budu muset slevit! Martina
balkon na jihozápadní straně, 17.3.2007
Taky bych doporučila muškáty. petunky ty nemají rádi prudký déšť! I afrikány jsou nenáročné!
Petrklíč, 17.3.2007
Myslím, že je na ni brzo. Ale určitě roste! Jen je chráněná a tak si dejte pozor!
Višeň, 17.3.2007
Dobrý den, jelikož se to tady hemží odborníky tak bych se chtěla zeptat na nějakou dobrou odrůdu višní nějaká ranná ,tmavá ,sladká ,odolná . Žiji v domění, že višeň nezabírá moc místa. Je to pravda a nebo se pletu???? Moc děkuji s pozdravem Martina
Neznámá rostlina, 9.3.2007
Ano je to to Přišec běložitný!
Vánoční hvězda, 8.3.2007
Prosím vás letos poprvé mě přežila vánoční hvězda ještě má červené listy, ale co s ní mám udělat slyšela jsem něco že ji mám dát do sříně. ale nevím kdy určitě mě poradíte spoléhám na vás moc děkuji Martina
Roubováni švestek, 6.3.2007
Chtěla bych se zeptat na roubování švestek nejni na to pozdě nastříhla jsem si rouby nejsou ještě narašené.Do kdy se roubuji moc děkuji za odpověď Martina
Kdy seříznout Durman?, 16.11.2006
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je na to nejvhodnější doba jesli napodzim nebo z jara? Moc  děkuji za odpověď. Martina K.
jedná se o durman?, 3.10.2006
Jde o jednoletku. Plody jsou jako pichlavé kaštany.Ten nepřezimuje. Stačí si nazbírat pár semínek .Aspoň tak mě to bylo letos vysvětleno. Moc se mě líbil a tak to příští rok vyzkouším!
Durman, 15.7.2006
Ano, jsou to určitě slimáci.Taky jsem se divila.Stačí jít navešr když je rosa nebo ráno do 7 hod.
Odrůda Favorit, 3.5.2006
Dobrý den, chtěla bych se zeptat letos jsme si koupili broskev zatím nic nedělá listy vůbec a květy už vůbec ne je to nornální? A ještě nevíte co je to za odrůdu? Co jsem si to vlastně koupili doufám, že bude sladká! Moc děkuji
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika