|
Lilie královská, 12.8.2011 Dobrý den.Chtěl bych sehnat hlízy lilie královské ale nikde na internetu jsem nenašel eshop který by je nabízel.Můžete mi poradit?Děkuji. |
 |
Malé jezírko bez komárů, 17.7.2011 Prodávají se i čerpadla sluneční energii takže nepotřebujete vůbec elektřinu. |
 |
|
 |
Kiwi, 7.5.2011 Dobrý den.Mám na zahradě minikiwi samčí a samičí.Kupoval jsem je vloni na jaře a samec roste bujně už má dva metry zato samice je poloviční. Na samci jsem letos viděl už dva květy ale na dnešek ráno byl mráz a vypadá to že ty vrcholky s těma květama... celý příspěvek > |
 |
Řasa v jezírku teď na jaře, 8.4.2011 A kde seženu ten Algae Away? |
 |
Řasa v jezírku teď na jaře, 8.4.2011 Dobrý den Chtěl jsem se zeptat před 14 dny jsem nainstaloval filtr a ze dna jsem vysbíral velké množství dlouhé řasy.Filtrace běží a uvnitř na filtračních houbách a stěnách se chytá ta samá řasa taky.A koukal jsem se dělá i kolem rostlin.Uv lampu... celý příspěvek > |
 |
Bakterie vo filtri, 21.6.2010 Moc děkuji za radu. |
 |
Bakterie vo filtri, 19.6.2010 Chtěl jsem se zeptat jestli když budu čistit filtr a vymývat molitan jestli ty bakterie nevyplavím.Děkuji za odpověď. |
 |
Jedno malé jezírko, 19.6.2010 Dobrý den.Mám stejný obsah jezírka a filtraci jsem vyřešil následovně.Sehnal jsem umělohmotnou bednu podobnou jakou používali na maso.Tu jsem rozdělil na tři komory, v Hornbachu jsem koupil filtrační kostku 20 krát 20,rozřízl jsem ji na půl, do... celý příspěvek > |
 |
Únik vody z jezírka, 10.6.2010 Chtěl bych reagovat na předchozí příspěvek, protože mi také uniká voda.Chtěl bych se zeptat kolik vody se tak vypaří za den, když je venku přes 30 stupňů.Díky za odpověď. |
 |