Příspěvky uživatele - 227.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilie královská, 12.8.2011
Dobrý den.Chtěl bych sehnat hlízy lilie královské ale nikde na internetu jsem nenašel eshop který by je nabízel.Můžete mi poradit?Děkuji.
Malé jezírko bez komárů, 17.7.2011
Prodávají se i čerpadla sluneční energii takže nepotřebujete vůbec elektřinu.
Kiwi, 7.5.2011
Dobrý den.Mám na zahradě minikiwi samčí a samičí.Kupoval jsem je vloni na jaře a samec roste bujně už má dva metry zato samice je poloviční. Na samci jsem letos viděl už dva květy ale na dnešek ráno byl mráz a vypadá to že ty vrcholky s těma květama... celý příspěvek >
Řasa v jezírku teď na jaře, 8.4.2011
A kde seženu ten Algae Away?
Řasa v jezírku teď na jaře, 8.4.2011
Dobrý den Chtěl jsem se zeptat před 14 dny jsem nainstaloval filtr a ze dna jsem vysbíral velké množství dlouhé řasy.Filtrace běží a uvnitř na filtračních houbách a stěnách se chytá ta samá řasa taky.A koukal jsem se dělá i kolem rostlin.Uv lampu... celý příspěvek >
Bakterie vo filtri, 21.6.2010
Moc děkuji za radu.
Bakterie vo filtri, 19.6.2010
Chtěl jsem se zeptat jestli když budu čistit filtr a vymývat molitan jestli ty bakterie nevyplavím.Děkuji za odpověď.
Jedno malé jezírko, 19.6.2010
Dobrý den.Mám stejný obsah jezírka a filtraci jsem vyřešil následovně.Sehnal jsem umělohmotnou bednu podobnou jakou používali na maso.Tu jsem rozdělil na tři komory, v Hornbachu jsem koupil filtrační kostku 20 krát 20,rozřízl jsem ji na půl, do... celý příspěvek >
Únik vody z jezírka, 10.6.2010
Chtěl bych reagovat na předchozí příspěvek, protože mi také uniká voda.Chtěl bych se zeptat kolik vody se tak vypaří za den, když je venku přes 30 stupňů.Díky za odpověď.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika