Příspěvky uživatele - 44.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Invaze mšic, 11.6.2010
Vidím, že nás to trápí všechny. Nejvíce napadené letorosty stříhám, stejně by musely pryč, lepidlo na kmenech mám standardně taky, ale asi máme málo sluníček a jiného masožravého hmyzu, který je bude likvidovat. Snad to plody přežijí. Přeji krásný... celý příspěvek >
Invaze mšic, 10.6.2010
Také máte v letošním roce na stromech invazi mšice makové? Zjistila jsem, že napadná je meruňka, jabloně. Kupodivu okrasných keřů a jiných rostlin se to netýká. Má smysl s tím něco dělat, nebo to nechat osudu? Mšice jsou všude v okolí a postřik je... celý příspěvek >
Jabloně skvrny na listech, 24.5.2010
Děkuji a dá se to ještě teď něčím ošetřit? Alena
Jabloně skvrny na listech, 23.5.2010
Dobrý den, objevila jsem na listech jabloně červené okraje, některé jsou až černé, jako spálené. Objevilo se tov jen na několika větvičkách, které jsou obrácené na východní stranu a blízko živého plotu, takže mají i málo sluníčka. Neví někdo co by to... celý příspěvek >
Podzimní hnojení thují, 11.9.2009
Dobrý den, provedli jsme podzimní střih thují, vybrala jsem z vnitřku rostlin všechno uschlé, co bylo při kmínku.Je dobré hnojit teď v září po střihu kompostem z komposteru? Jak na zimu ošetřit kořeny, mají se opadané uschlé části nechat ležet pod... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika