|
Příspěvky uživatele - 96.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 31.1.2013 Já si tedy myslím, že jste je vysadil moc brzy. Nejsem tedy žádný expert, budu pěstovat teprve čtvrtou sezónu, ale i tak už mám pár zkušeností. Sadím až v druhé půlce března. Rajčata mám na okně, okno bohužel na severo-východ. První dva roky... celý příspěvek > |  | Co s posbíranými slimáky?, 27.6.2011 Zalijte je vařící vodou a jar vůbec nepoužívejte - přijde mi to lepší a rychlejší, než když se pomalu topí ve vodě - ikdyž jsou to potvory, přesto si dle mého názoru zaslouží rychlou smrt bez trápení. Já je liju za dům na hromadu posekané trávy, při... celý příspěvek > |  |
|  | Zničená rajčata?, 19.5.2011 Do stínu jsem je dala, v příštích dnech budu dávat do polostínu. Velmi silně uvažuju, že s vysazením ještě týden počkám-dnes jsem se dívala na předpověď, tato vedra mají trvat ještě týden plus přívalové deště, bouřky, kroupy. Holt to ještě budou... celý příspěvek > |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010 pokud se ještě mohu zeptat-ty tyčky jsou k sehnání kde?Udrží váhu rostliny s tolika rajčaty?Díky T. |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010 tak to je provokace, Mirku!Nádhera! Též jsem chtěla původně přihodit foto, ale s Těmi Vašimi kousky se to nedá srovnat, to bych se musela stydět.Jak velké máte ty květináče?T. |  | Feramol proti slimákům, 17.6.2010 Mně se ze začátku příčilo je hubit, ale když jsem viděla, jak mi ožrali květiny a saláty... Ferramol sypu taky, celkem funguje.Chtělo by to ježka, ten by se u nás měl pohádkově!T. |  | Okurky - prosím o radu, 10.6.2010 Uvidíme, jak to dopadne, držím holkám okurkovým palce.Snad se počasí umoudří, tyhle extrémy jsou opravdu šílené.Všichni se mějte pěkně a ještě jednou díky za rady.Tereza |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010 Zdravím všechny zahrádkáře!Vy, co jste ještě nevysadili rajčata ven, jdete do toho tento víkend?Koukala jsem se na předpověď počasí na příští týden a není to zrovna růžová... Letos pěstuji prvně, tak bych nerada něco pokazila-mám do toho tedy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|