Příspěvky uživatele - 96.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 31.1.2013
Já si tedy myslím, že jste je vysadil moc brzy. Nejsem tedy žádný expert, budu pěstovat teprve čtvrtou sezónu, ale i tak už mám pár zkušeností. Sadím až v druhé půlce března. Rajčata mám na okně, okno bohužel na severo-východ. První dva roky... celý příspěvek >
Co s posbíranými slimáky?, 27.6.2011
Zalijte je vařící vodou a jar vůbec nepoužívejte - přijde mi to lepší a rychlejší, než když se pomalu topí ve vodě - ikdyž jsou to potvory, přesto si dle mého názoru zaslouží rychlou smrt bez trápení. Já je liju za dům na hromadu posekané trávy, při... celý příspěvek >
Zničená rajčata?, 19.5.2011
Do stínu jsem je dala, v příštích dnech budu dávat do polostínu. Velmi silně uvažuju, že s vysazením ještě týden počkám-dnes jsem se dívala na předpověď, tato vedra mají trvat ještě týden plus přívalové deště, bouřky, kroupy. Holt to ještě budou... celý příspěvek >
Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010
 pokud se ještě mohu zeptat-ty tyčky jsou k sehnání kde?Udrží váhu rostliny s tolika rajčaty?Díky T.
Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010
tak to je provokace, Mirku!Nádhera! Též jsem chtěla původně přihodit foto, ale s Těmi Vašimi kousky se to nedá srovnat, to bych se musela stydět.Jak velké máte ty květináče?T.
Feramol proti slimákům, 17.6.2010
Mně se ze začátku příčilo je hubit, ale když jsem viděla, jak mi ožrali květiny a saláty... Ferramol sypu taky, celkem funguje.Chtělo by to ježka, ten by se u nás měl pohádkově!T.
Okurky - prosím o radu, 10.6.2010
Uvidíme, jak to dopadne, držím holkám okurkovým palce.Snad se počasí umoudří, tyhle extrémy jsou opravdu šílené.Všichni se mějte pěkně a ještě jednou díky za rady.Tereza
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010
Zdravím všechny zahrádkáře!Vy, co jste ještě nevysadili rajčata ven, jdete do toho tento víkend?Koukala jsem se na předpověď počasí na příští týden a není to zrovna růžová... Letos pěstuji prvně, tak bych nerada něco pokazila-mám do toho tedy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika