Příspěvky uživatele - 69.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradte prosim levny krovinorez, 30.6.2010
Dobrý den, nic ve zlém, ale velebíte křoviňák za 20 tis, je logické že bude lepší než nějaký za pět (což je asi pro dotyčného cenový strop). Před měsícem jsem také řešil co pořídit k chalupě, po doporučeních na tomto fóru jsem šel do Hecht 143 bts.... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 21.6.2010
Plastovou deskou jsem myslel to co je mezi bokem sekajícího a křoviňákem. Tu pojistku/péro musím jakoby promáčknout hlouběji než jen bříškem prstu (do té cca 4 mm otvoru), aby výstupek západky neblokoval rozebrání hřídele. Hřídel mám pevnou. Třeba to... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 21.6.2010
Zdravím, taky jsem si pořídil Hecht 143 BTS. Startování a obsluha ok, všiml jsem si ale že napraskla plastová opěrka (plastová deska co na ní křoviňák leží při sekání) u ramenních popruhů, je to takový sranda-plast. Reklamovat se mi to nechce. Taky... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 10.6.2010
Oky, díky za názor. Zjistil jsem ze v prodejně se servisem 10 km ode mne ho mají za cenu z netu, už jsem si ho objednal. Chci ten s pevnou dělenou tyčí. Možnost použití směsi z pily je také +. Tak dokoupím strunu, s trojzubcem nevím, pozemek je dost... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 9.6.2010
Zdravím všechny, také uvažuji o tomto křoviňáku a mám dva dotazy. 1.Co si mám ještě k 14S BTS objednat (cívku, žací hlavu, strunu atp.), abych využil cen z e-shopu a nesháněl za chvíli nějaký spotřební materiál? Sekat budu cca 500 m2 (tráva, kopřivy,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika