Příspěvky uživatele - 101.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl FS 130 nebo Husqvarna 235 R, 24.6.2010
Tak slíbil jsem že dám vědět jak jsme dopadly. Předem se chci omluvit za chybném údaje o ceně FS 130 stoji víc než jsem uvedl. Ale stejně jsme ho nakonec koupily. A myslím že jsme vybrali skvěle pracoval jsem sním téměř celý den a bez věší únavy jen... celý příspěvek >
Stihl FS 130 nebo Husqvarna 235 R, 16.6.2010
Pánové děkuji za reakce. Co se kolem nákupu křovinořezu začalo dít mě pěkně znechutilo už jsem v minulem příspěvku nastínil že asi padne volba na Stihl teď vám asi nastíním proč. Náš rodiny známí dost často nakupuje u zdejšího prodejce značek... celý příspěvek >
Stihl FS 130 nebo Husqvarna 235 R, 15.6.2010
Známí mi tvrdí že HQ 235 R už se nevyrábí. Je to pravda? Zatím to vypadá že FS 130 to asi vyhraje ale nemůžu nikde najit manuál v angličtině jsem našel ale CZ nemůžu najít. Ještě mi byl doporučen jonsered 2036 ale nikde jsem nenašel žádné reference a... celý příspěvek >
Stihl FS 130 nebo Husqvarna 235 R, 10.6.2010
No cenově je Husqvarna 335 Rx o trochu jinde. FS 1300 je teď v akci za 12,5 s popruhem trojcípým nožem HQ 235 je za 11,5 ze strunou a nožem bez popruhu takže to vyjde asi tak nastejno. 12,5 je maximum. Jinak děkuji za názor.
Stihl FS 130 nebo Husqvarna 235 R, 9.6.2010
Nějaký dobrák si v zimě půjčil z chaty náš křovinořez a pilu. No samozřejmě nevrátil. Tak že se ohlížíme po něčem novým. Víceméně už jsme bylo rozhodli pro HQ ale teď jsem objevil tuhle Stihlku. Tak nevíme cosi vybrat. Je mi celkem jasné že chybu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika