Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 29.5.2008 Obsahuje fotku
rostlinu jsem koupil uz jako 3-4letou a sam pestuji 5 let, v kvetinaci nic moc, ale po zasazeni ven to byla zmena... rostlina je vitalnejsi... rostlina je pestovana vyše nad zemi...
mé jiřiny, 28.5.2008
pokud jsou hlizy seschle je dobre je dat na noc do vody a pak vysadit, takze jste udelala dobre:-)
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008
akorad na tech www strankach jsem nenasel zadny kontakt kam to poslat:-(
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008
díky, rostlina je z vych.Čech... hned sem vedel, ze to je orchidej a ze bude chranena, krasa...
prosím co to může být?, 28.5.2008
díky moc, sem si rikal co to muze byt, kdyz listy ma jak Abutilon (mračňák) a listy jak ostruzinik:-) diky moc
mé jiřiny, 28.5.2008 Obsahuje fotku
mrazuvzdorne jiriny nejsou, jen predminula zima byla opravdu mirna, ze to leckteré prezily...
mé jiřiny, 28.5.2008
no ta zihana je super... mam pro ne slabost, jinak urcit odrudy je tezke, uz jen proto, ze existuje vice nez 10 tisic odrud...
našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 27.5.2008 Obsahuje fotku
a pokud je chráněná... rád bych to nahlásil, ale nevím kde a ani nevím o jaký druh se přesně jedná..díky
mé jiřiny, 27.5.2008
jojo, vsechny jsou me, mám cca okolo40 odrud, nektere starsi odrudy mohou snest mraz, dokonce min.rok jich prezilo i vice... ale vesmes zde zalezi jak jsou hluboko a take jak je puda vlhka...
mé jiřiny, 27.5.2008 Obsahuje fotku
to jsou me mexické oblíbenkyně...
prosím co to může být?, 27.5.2008 Obsahuje fotku
rostlina roste ve vých.Čechách a velmi mě zaujala... prosím neví někdo co to je?
Fíkovník, 27.5.2008
mu fikovnik ma opet nasazeno na plody, minuly rok jsem sklidil asi kilo fíku, dela mi ohromnou radost a zima mu nevadila:-)))
mučenka, 27.5.2008
minulý rok jsem vysel coruleu a letos edulis, obě vyklíčily parádně.Coruleu jsem letos zjara seřízl na třetinu a už obráží, tak snad pokvete, měla přes léto úpal a v pohodě. Jinak má být s krytem i mrazuvzdorná, má někdo zkušenosti???díky za rady
Vistárie co ji chybí?, 27.5.2008
to, že nekvetla může být nevhodným stanovištěm... nebo také pokud jste si nekoupila roubovanou rostlinu.Jinak semenáče mohou kvést ve věku 15 i více let. K hnojení použijte hnojivo kde je železo a také hořčík. Je možné, že rostlina má chlorozu...
zásilková zahradnictví, 27.5.2008
já u lukonu glads mam tez spatne zkusenosti, ale lukon bulbs... sem spokojen... rostliny odpovidaly a navic i pekne rostou, hl.lilie-ty prisly velmi kvalitni...
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika