|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fíkovník, 29.5.2008  rostlinu jsem koupil uz jako 3-4letou a sam pestuji 5 let, v kvetinaci nic moc, ale po zasazeni ven to byla zmena... rostlina je vitalnejsi...
rostlina je pestovana vyše nad zemi... |  | mé jiřiny, 28.5.2008 pokud jsou hlizy seschle je dobre je dat na noc do vody a pak vysadit, takze jste udelala dobre:-) |  |
|  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008 akorad na tech www strankach jsem nenasel zadny kontakt kam to poslat:-( |  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 28.5.2008 díky, rostlina je z vych.Čech... hned sem vedel, ze to je orchidej a ze bude chranena, krasa... |  | prosím co to může být?, 28.5.2008 díky moc, sem si rikal co to muze byt, kdyz listy ma jak Abutilon (mračňák) a listy jak ostruzinik:-) diky moc |  | mé jiřiny, 28.5.2008  mrazuvzdorne jiriny nejsou, jen predminula zima byla opravdu mirna, ze to leckteré prezily... |  | mé jiřiny, 28.5.2008 no ta zihana je super... mam pro ne slabost, jinak urcit odrudy je tezke, uz jen proto, ze existuje vice nez 10 tisic odrud... |  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 27.5.2008  a pokud je chráněná... rád bych to nahlásil, ale nevím kde a ani nevím o jaký druh se přesně jedná..díky |  | mé jiřiny, 27.5.2008 jojo, vsechny jsou me, mám cca okolo40 odrud, nektere starsi odrudy mohou snest mraz, dokonce min.rok jich prezilo i vice... ale vesmes zde zalezi jak jsou hluboko a take jak je puda vlhka... |  | mé jiřiny, 27.5.2008  to jsou me mexické oblíbenkyně... |  |
|  | prosím co to může být?, 27.5.2008  rostlina roste ve vých.Čechách a velmi mě zaujala... prosím neví někdo co to je? |  | Fíkovník, 27.5.2008 mu fikovnik ma opet nasazeno na plody, minuly rok jsem sklidil asi kilo fíku, dela mi ohromnou radost a zima mu nevadila:-))) |  | mučenka, 27.5.2008 minulý rok jsem vysel coruleu a letos edulis, obě vyklíčily parádně.Coruleu jsem letos zjara seřízl na třetinu a už obráží, tak snad pokvete, měla přes léto úpal a v pohodě. Jinak má být s krytem i mrazuvzdorná, má někdo zkušenosti???díky za rady |  | Vistárie co ji chybí?, 27.5.2008 to, že nekvetla může být nevhodným stanovištěm... nebo také pokud jste si nekoupila roubovanou rostlinu.Jinak semenáče mohou kvést ve věku 15 i více let.
K hnojení použijte hnojivo kde je železo a také hořčík. Je možné, že rostlina má chlorozu... |  | zásilková zahradnictví, 27.5.2008 já u lukonu glads mam tez spatne zkusenosti, ale lukon bulbs... sem spokojen... rostliny odpovidaly a navic i pekne rostou, hl.lilie-ty prisly velmi kvalitni... |  |
 |
|
|
|