|
Příspěvky uživatele - 160.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moc prosím o radu s čerpadlem, 9.6.2010 ...a ještě rada pro všechny ostatní začátečníky - čerpadlo na zavlažování se v obchodech jmenuje "proudové" ne "kalové", takže pak se stačí pouze zajímat o to, jak veliké částice to vcucne. |  | Moc prosím o radu s čerpadlem, 9.6.2010 Je nějaký vzoreček, aby se to dalo spočítat (aby člověk nechodil po marketech a nenechal se tahat za nos obsluhou)? Tedy pokud chci 20M hadici, jaký potřebuji průměr, jaký průtok čerpadla a jakou výtlačnou výšku? Já sám mám čerpadlo s hodnotami... celý příspěvek > |  |
|  | Moc prosím o radu s čerpadlem, 8.6.2010 Dobrý den, pokud je průtokové množství čerpadla udáváno cca. 8000 l/min. a výtlačná výška 5 metrů (tlačeno bude pouze do tří metrů) bude možné na konci 20m hadici připojit rozstřikovač tak, aby plnil svou funkci? |  | Jak ochránit díru?, 6.6.2010 Tak jsem si moc důvěřoval a zjistil jsem, že si ani s těmi mravenci neporadím - v OBI mi poradili takovou oboustrannou izolepu, jenomže na ní se lepí i všechna havěť ze zahrádky (včetně much, píďalek), protože si na to sedne - ta lepka je průsvitná.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|