Příspěvky uživatele - 230.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak pěstovat Kumoi?, 6.4.2007
To je nedorozumění. Nasazeno na květ mají dvě kumoie toho nešťasníka (moje), kterému "nejdou do dřeva", i když je v loňském roce pečlivě zbavil všech květů. (V předchozích letech plodily). Nijak se to na růstu neprojevilo. A tak to... celý příspěvek >
Rybíz, angrešt, 6.4.2007
Také mám radši keře než stromky. Možná, že se hůř sklízí, ale už mi to ani nepřijde. Mám jeden pravokořenný stromek josty, ale bez pevné opory by kmínek (opravdu silný) korunu neunesl.
Jak pěstovat Kumoi?, 6.4.2007
Tak to bude ono, oželím popět plody, snad se aspon trosku pohnou. Srdce zabolí, mají bohatě nasazeno na květ. Co se týče časnosti rašení, už by to mělo být znát. Mám sice zahrádku takřka v mrazové kotlině, ale kumoie patří spíš mezi ty časnější.... celý příspěvek >
Jak pěstovat Kumoi?, 5.4.2007
Mám na zahrádce dvě kumoie. Problém je v tom, že bohatě kvetou, i plodů jsem se dočkal, ale stromky mají prakticky nulové přírůstky ve dřevě. Nepomohlo ani loňské otrhání všech květů...
Podzemnice olejná, 2.2.2007
Našla jsem ji na osiva.cz Je mezi kuriozitami a stojí 1 balíček 17 Kč. Cena dobrá.
Podzemnice olejná, 29.1.2007
Viděli jste někdo včera v Receptáři semena Podzemnice olejné. Myslíte, že bude už letos k sehnání? Kdyby jste někdo věděli, kdo ji distribuuje, napište.Díky
Listová choroba hrušně, 29.1.2007
Existuje nějaká resistentní odrůda hrušně, která by odolala rzi??
Rada, 29.1.2007
Předloni jsem si koupila na jaře mladou hrušeň a na podzim už na ní byla rez taky. Když jsem koupila nějakou tu jedovatou chemii a přečetla jsem si doma použití, tak jsem usoudila, že radši tu hrušeň vykopu a spálím, něž bych ty ošetřený hrušky,... celý příspěvek >
Pila Oleo-Mac 935X, 14.1.2007 Obsahuje fotku
Ahoj.já mám doma taky pilu oleo mac 935x  a jsem s ním už 8 let spokojenej.akorát mi teďko prasklo pérko na spojce a světe div se nechce se ji startovat.pérko jsem tam dal takový náhradní a tak ňák jde.chci se zeptat jetli nemáte někdo návod k... celý příspěvek >
trávník - popel, 25.10.2006
popel ze dřeva je dobrý na přihnojení pivoněk !
Vlašský ořech - pěstování, 25.10.2006
a/ nedoporučuji pěstovat ze semene, kupte si  - nejlépe na jaře - stromek - "špičák", který vytvarujete během 3 let. b/ návod na založení korunky - velmi dobře popsáno v knize 1000 rad pro zahrádkáře
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika