Příspěvky uživatele - 18.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 20.3.2009
Rád bych si na zahradu dal nějaké merunky. Problém je jenom v tom že bydlím v nadmořské výšce 600 m. může mi někdo prosím poradit jaká odrůda je nejvhodnější děkuji JAN 
Objednávka od Starkla, 8.9.2007
Se zásilkami od Starkla mám zkušenosti dobré. Objednával jsem od cibulovin, přes hlíznaté rostliny, trvalky, jahody, okrasné keře až po stromkové angrešty. Všechno došlo v pořádku a ve správnou dobu. Sice si nemysl¨ím, že termín výsadby pro lilii... celý příspěvek >
Šafrán, 25.8.2007
Zvláštní... Příroda prostě dělá divy. Pravý a vzácný šafrán to rozhodně není. Některé krokusy kvetou i na podzim, z těch se ovšem koření nezískává. Můj tip je také spíše na ocůn. Honza
Tulipány, 18.8.2007
Rozpad velké květuschopné cibule na větší množství menších cibulek ovlivňuje teplota skladování v období vegetačního klidu, tj. červen-září. Pokud máte cibule vyjmuty, skladujte je při teplotě okolo 15 stupňů. Tj. suchý sklep, garáž, kamenný dům,... celý příspěvek >
Olej do benzínu, 22.3.2007
Máte někdo zkušenost s olejem Mogul TSF pro 2takt motory ( modrý olej )? Snadná dostupnost u čerpací stanice.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika