|
Příspěvky uživatele - 18.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 20.3.2009 Rád bych si na zahradu dal nějaké merunky. Problém je jenom v tom že bydlím v nadmořské výšce 600 m. může mi někdo prosím poradit jaká odrůda je nejvhodnější děkuji JAN |  | Objednávka od Starkla, 8.9.2007 Se zásilkami od Starkla mám zkušenosti dobré. Objednával jsem od cibulovin, přes hlíznaté rostliny, trvalky, jahody, okrasné keře až po stromkové angrešty. Všechno došlo v pořádku a ve správnou dobu. Sice si nemysl¨ím, že termín výsadby pro lilii... celý příspěvek > |  |
|  | Šafrán, 25.8.2007 Zvláštní... Příroda prostě dělá divy. Pravý a vzácný šafrán to rozhodně není. Některé krokusy kvetou i na podzim, z těch se ovšem koření nezískává. Můj tip je také spíše na ocůn. Honza |  | Tulipány, 18.8.2007 Rozpad velké květuschopné cibule na větší množství menších cibulek ovlivňuje teplota skladování v období vegetačního klidu, tj. červen-září. Pokud máte cibule vyjmuty, skladujte je při teplotě okolo 15 stupňů. Tj. suchý sklep, garáž, kamenný dům,... celý příspěvek > |  | Olej do benzínu, 22.3.2007 Máte někdo zkušenost s olejem Mogul TSF pro 2takt motory ( modrý olej )? Snadná dostupnost u čerpací stanice.
|  |
 |
|
|
|