Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Myš pod podlahou, jak na ni?, 4.11.2008
Pastičky se mi osvědčily nejlépe. Mám k tomu ještě takovou malou historku. Na chalupě jsme měli myši pod dřevěnou podlahou (starou) a oni měli udělané i přechody mezi vnitřními zdi (opuka se starou maltou). V jednom přechodu měli udělané hnízdo.... celý příspěvek >
podnož Montclar?, 3.11.2008
Navzdory vlastnostem podnože, uvedeným v předchozím příspěvku, se meruňka ujala výborně. A ani se oproti ostatním ovocným stromkům nezpozdila s rašením.
Venkovní ibišek, 26.10.2008
Mně bylo řečeno, že venku může být každý s jednoduchým květem a ty s bohatým mám mít doma, protože by zmrzly.
vistárie, 21.10.2008
Já mám vistárii na pergole třetím rokem, zatím nekvetla. V Polsku jsem viděla vistárii na kovovém sloupu, který byl zabetonovaný v zemi a nahoře na sloupu byl přiveněný velký kovový kruh, po kterém se vistárie omotávala, takže to vypadalo jako velký... celý příspěvek >
cibule nevyrostla, 7.10.2008
poraďte mi prosím co dělám špatně, již druhým rokem sklízím cibuli malinko větší než byla původně zasazená sazečka díky
muškáty, 2.10.2008
Děkuji za radu paní Karolíno. Také to tak zkusim. Krásné fotky Petra
severně orientovaná skalka - neskalka, 23.9.2008 Obsahuje fotku
Taky doufám. Zatím to vypadá slibně, co vysadím, tomu se daří. V části prostoru jsem se pustila i do vřesoviště, přestože nakonec je celá plocha zakryta kačírkem, jehož manžel objednal asi pětkrát víc, než bylo potřeba. Vznikla... celý příspěvek >
Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 18.9.2008
Milý hoste... Myslel jsem, že jsem byl ve svém dotazu vyčerpávající, ale byl to asi klam. Hrrr jsem rozhodně nebyl. Nesmíte si představovat z oranou louku s černozemí. Bez orby by jste do půdy nezapíchl ani drát. Jasně jsem psal, že i po podzimní... celý příspěvek >
muškáty, 17.9.2008
Poradíte někdo co teď s muškáty? Vydrží když je jenom přendám do teplého pokoje nebo se musí nějak zazimovat. Petra
Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 17.9.2008
Před dvěma lety jsme koupili starý dům se zanedbanou zahradou a sadem. Jelikož je zatím větší práce s domem, na zahradu není tolik času leč né tak docela. Vysokokmeny již nahradili rezistentní jablůňky na podnoži MM106 a travnatá step se sekáním... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 16.9.2008
Že, já tomu také nevěřil. Ovšem když uvádím ve svém příspěvku "pěkné brambory" myslím tím chutné, zdravé. Samozřejmě to nebyla maxi sklizeň a velikost byla také o něco menší (i když některé kousky mě opravdu překvapily). Dávám to za vinu... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 15.9.2008
Letos jsem poprvé vyzkoušel. Super. Dokonce jsem ani nepřidával otavu, prostě jen jednou jsem posekal pozemek, na zem poskládal hlízy a zasypal trávou. Celý rok jsem si toho nevšímal.  V pátek jsem schrnul zetlelou trávu a zklidil krásné... celý příspěvek >
Založení nové zahrady v 380 m.n.m, 12.9.2008
Vzhledem k tomu, že tento dotaz už dávno skončil v propadlišti času, nečekala jsem na něj ještě někdy nějakou reakci. Přesto za ni děkuji, když už jste jej vylovil. Nicméně, v mé zahradě už některé stromky rostou a zatím... celý příspěvek >
pokryvné růže, 4.9.2008
Děkuji za odpověď a za vysvětlení, mám růže druhým rokem, takže se budu těšit na příští rok, se stříháním určitě počkám do jara.  Pokud máte zkušenosti s těmito růžemi, poraďte mi ještě, jestli je vůbec vhodný řez, jestli se růže rozrostou do... celý příspěvek >
Ostružiny ve vodce, 2.9.2008
Do jaké sklenice zavařovací nebo od vína?  Lahev od vína není to moc úzké až tu dobrotu budu chtít dostat ven z lahve? Kde seženu zelené ořechy? Předpokládám, že jde o vlašáky. Díky Tomáš
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika