Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Salátové okurky ve skleníku - bílé listy?, 12.4.2010
Vysét nebo vysadit? Jestli šla přísada do skleníku na sluníčko bez otužení tak to může být sluncem. Přece jen bylo dosti ostré. Mirek
Nejchutnější rajčata, 12.4.2010
Já teda nevím, ale myslím si, že není důležité kde semínko leží ale kde roste a zraje. Předpokládám že i ty eFjedničky se množí téměř v laboratorních podmínkách a ne na poli. Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 8.4.2010
Přes všechna tato opatření je úroda u meruněk nejistá a já toto nehodlám praktikovat. Broskev je pro mne "vděčnější" ovoce, meruňku nemusím. Když se ale zadaří, tak alespoň má žena radost (to jsou ti severomoraváci). Mirek
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010
Pěstování brambor u nás ve vinařských oblastech přináší potíže které např. naši na severní Moravě (F-M) téměř neznají jako např mandelinka a ochrana proti ní. Samozřejmě že se bavím o zahrádce a ne o poli. Soused na zahradě opětovně zasadil "pár" ... celý příspěvek >
Bezsemenná réva, 8.4.2010 Obsahuje fotku
Pro větší názornost foto: (spodní část je obalena bo si kočka na něm brousila drápy)
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 8.4.2010
Dnes ráno jsem škrabal z auta námrazu, bohužel. :-((Mirek
Bělomasá broskev, 6.4.2010
Dobrý den Stano, úvazky samozřejmě upravím. Uvázal jsem ho na kolík aby mi držel ve správné výšce do doby než zasypu kořeny zeminou a několikrát proliju. A co se týče řezu tak počkám až se "ukáže" a začne rašit. Mám bohužel špatné zkušenosti z řezem... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 2.4.2010
Tak dnes ráno byly první květy na Maďarské plně rozvinuté! Není to moc dobré protože má být dnes a SO hezky, a NE, PO se má ochladit. Dnes ráno čtyři stupně a pokud meruňka rozkvete a květy nezmrznou tak bude mít asi problém s opylením a udržením... celý příspěvek >
Bělomasá broskev, 2.4.2010
Broskvoň Krasava, na podnoži mandlobroskvoň (nebo obráceně?) zakoupená u šlechtitele ve Valticích - už ji mám v autě a zítra půjde do země, cena 120,-! Jak tak koukám diskuze pěkně prořídla. Škoda že ty stromky nemělo zahradnictví Kruh, určitě bych... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.4.2010
Cherrola je na praskání dosti náchylná. Bejbino u mne na 1. místě a Tornádo jsem po loňsku vypustil protože nerovnoměrně vyzrávalo, měklo a chuťově jalové. Mirek
Roubování melounů a okurek, 2.4.2010
Já jsem si pořád říkal odkud se mi bere na záhoncích jetelíček, kterého se nemohu zbavit. Když se mi letos objevil v přísadě tak už vím jaká bije!!! Ty substráty asi nebudou moc košer. Mirek
Melouny - devastující choroba 2009, 1.4.2010
Díky za vyčerpávající odpověď. Terasa (Břeclav) je nově izolovaná jen budu muset vyřeši její pochůznost. Ne že by to neunesla ale již jsem z přístupem na ni moc nepočítal - na povrchu mám modifikovanou lepenku se vsypem. Já mám letos také koupený Red... celý příspěvek >
Melouny - devastující choroba 2009, 1.4.2010
Mi odešly u melounů všechny listy které byly "nad" netkanou textilií, zelené zůstaly jen mimo ni. Zda to byla plíseň nedokážu říci, každopádně to mají na svědomí výkyvy počasí - kroupy, měsíc dešťů, pak měsíc horka přes den a chladno v noci, do toho... celý příspěvek >
Řez révy, 1.4.2010
Nechte révu "vyplakat". nic se neděje.
Vypěstování broskve z pecky, 31.3.2010 Obsahuje fotku
Našel jsem pod stromem malou rostlinku a z ní vyrostl takovýto stromek. Bohužel nevím zda je to broskev nebo nektarinka. Je pěkně narašená a poprvé pokvete. Ostřihat se ji chystám až odkvete (lze to? nebo lépe v květu?) a napadlo mne že bych ji... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika