Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Pro jednotlivé rostliny jsem zkoušel toto řešení, ale spíše jsem měl na mysli ochranu proti chladu. Koupil jsem poplastované pletivo, udělal rouru, zdrátkoval a obalil strečovací fólií. Na noc nebo za deště jsem na kryt navlíkl igelitový sáček... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
Zacházím s ním, jak jsem již uvedl, opatrně a naslouchám motoru. Ten z přehříváním problémy nemá. Sem tam se nějaký ten plevel, igelit nebo provázek na hřídel namotá ale není toho moc (kutivoval jsem po zimním rytí a plevele ještě nerostly) takže... celý příspěvek >
Zurodneni pudy - jilovite, 5.5.2010
Jak by se v tomto případě choval mletý vápenec? Když ho naberu do ruky oproti vápnu je o mnoho těžší a mám obavu aby spíše půdu ještě více "neztěžkl". Díky Mirek
Oprava plastového sudu, 5.5.2010
Taky je to řešení. Podmínka je určení svařovaného materiálu ale to svářeči plastů dokáží zjistit.
Co vaše réva?, 5.5.2010
Já to dělám takto: řízek namočím na 24 hodin do vody, dvou nebo trojočkový řízek seříznu šikmo naproti spodního očka, udělám dva svislé zářezy (1-1,5) cm, namočím do stimulátoru, dám do uříznuté petky, zasypu perlitem, proliju vodou a postavím do... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 5.5.2010
Něco mi tu nesedí. Ty řízky už byly narašené? Po čtrnácti dnech by měly tak maximálně začít rašit.
Rajčata, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Já to s úspěchem používal hodně let. Dvě armovací sítě překryté igelitem. Letos jsem zbudoval foliák a kryt zrušil. Rajčata jsem dal do foliáku a po třech týdnech je vyhodil protože na nich stále stály kapky vody a vlhko jim nesvědčilo (narozdíl od... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
Při kupování tohoto strojku jsem se dotazoval zda je v převodovce náplň a technik mi řekl že ano. Navíc v návodu mi přečetl že při zahřátí převodovky může dojít ke "ztekucení" náplně. Musím se podívat do převodovky co tam vlastně je. Pokud by mazivo... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 5.5.2010
Kdy nejdříve se mohu zbavit "mrtvého" dřeva aby to nemělo vliv na růst? Někdy se mi stane že zakracuji postupně suché, suché, suché a pak pic ho zelené, přitom očka neraší. Např. u Kodrjanky vyráží očka až u země a šlahouny mají i přez metr. Díky... celý příspěvek >
Oprava plastového sudu, 5.5.2010
Přikláním se k horkému vzduchu a "zaflekování" stejným materiálem.
Co vaše réva?, 5.5.2010
Ve sklepě pod mi přitápí bublající burčák! ;-) Na zahradě, na opačném konci města, výhony dosahují max 10 - 15 cm. Zato komáři jsou tam jak sršni.
Rajčata, 5.5.2010
To máte pravdu ale tazatelka chce zakrývat rajčata před nepřízní počasí. Samozřejmě že i já předpokládám výsadbu po zmrzlých.
Rajčata, 4.5.2010 Obsahuje fotku
Rajče musí "luftovat", ideální je nad ně udělat stříšku. Na fotce máte názorný příklad. Na rajčata neprší, necáká na ně z boku (tabule skla) a přitom stále "luftují". Obrázek je z rakouských stránek tomatesamen.at
Elektrická motyčka EM 1000, 4.5.2010
Jak se Vám hřála převodovka?
Svinuté listy jabloně, 3.5.2010 Obsahuje fotku
Je to ona?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika