Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kyselina giberelinová a stolní odrůdy, 31.5.2010
V knize o stolních odrůdách jsem si něco málo přečetl o tomto hormonu a jeho vlivu na hrozny. Má s ní někdo někdo nějaké zkušenosti při "domácím" použití? Děkuji. Mirek
Stáleplodící jahody, 28.5.2010
Já jsem vysel semena jahodníků Delician a Grandian a na podzim by měly poprvé rodit. Jedná se o velkoplodé odrůdy (SEMO) ale nevím jak by se chovaly v květináčích. Vyzkouším to, rostliny už jsou pěkné.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010
Blahopřeji Vám pokud jste spokojen s tímto nářadím. Nevím jakou stavařinou se Vaše firma zabývá (podíl ruční práce je patrně velmi vysoký) ale za x let co se pohybuji na stavbách jsem toto nářadí nikde neviděl, nevím proč, ale neviděl (slibuji že se... celý příspěvek >
Papriky F1, 28.5.2010
Nevím odkud jste ale u nás na jihu Moravy v BV papriky (a spousta jiných rostlin) prostě nerostou. Už měsíc vypadají téměř stále stejně (jen opadává listí) - je zima, přemokřeno a chybí slunce!
Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010
Na padlí je celkem brzy, i když v tomto počasí...
Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010 Obsahuje fotku
Strupovitost?
Roubování melounů a okurek, 27.5.2010
Už jsem o tom taky uvažoval, Fíkolistou i Sprinter, jen pro ně najít místo (mám obavy aby to mokro nerezervovalo místo po "skapaných" melounech).
Okurky - nemoci nebo chladno?, 27.5.2010
Chladno, mokro a málo slunce - to jsou hlavní příčiny. Kdo nebo co to způsobuje je otázka druhá, možná je samozřejmě i Vaše varianta.
Skudce vinne revy, 27.5.2010
Podařilo se mi to postříkat předevčírem MAGUSem a snad měl čas na listech i zaschnout. Před rašením jsem stříkal révu Sulkou ale napadení mám víceméně jen na nejstarších hlavách (98% Kodrjanka). Už zapěstovávám nový šlahoun abych révu radikálně... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek, 27.5.2010 Obsahuje fotku
Jelikož roubované salátovky ve foliáku nevypadaly zrovna nejlíp, vysel jsem do agroperlitu před necelými čtrnácti dny salátovou okurku a tykev fíkolistou a po vyklíčení přesadil do zeminy. Stejná doba, stejná půda, stejné podmínky a na fotce vidíte... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 27.5.2010 Obsahuje fotku
Vliv to nemá až na to že ty listy zbělají nebo zežloutnou a pak upadnou celé, takže zůstanou jen zdravé plody - asi nějaká nová odrůda nebo neviditelná ruka trhu v zahradnictví.
Skudce vinne revy, 27.5.2010 Obsahuje fotku
To u Vás nemáte?
Skudce vinne revy, 27.5.2010
Co jsem porovnával obrázky tak je to Hálčivec révový. Listy jsou malé, zkrabatělé a když už se rozvinou tak to vypadá takto.
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Psala jste rybníček a on se Vám tam klidně "otočí" sumec!!!, takže to bude asi trochu vězší záležitost. Ve Francii chytají žáby na udici (ty na jídlo) a vypadá to velmi nechutně. Já žáby nesnáším, hlavně ty skokanovité a ropuchovité, ale bohužel Vám... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 25.5.2010
Upřimný názor ;o)
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika