Příspěvky uživatele - 57.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinorez Stihl FS 350 vs Husqvarna 335Rx, 17.6.2010
HQ 335RX jsem koupil minulý týden, o víkendu s ním pokosil 1100 m2 metr vysoké trávy a kopřiv a ne že by to šlo samo, ale žádná velká dřina to nebyla. Bral jsem to trojzubem, pěkně to řádkuje a na půlplynu to seká jak o život. Prvních cca 15 minut mě... celý příspěvek >
Křovinořez HQ 335 RX, 8.6.2010
Dík všem za info. Včera jsem jej objednal na netu za celkem pěkný peníz oproti kamenným obchodům v okolí a ve čtvrtek si ho vyzvednu na prodejně. O víkendu ho vyzkouším. Raději jsem volil silnější než abych se pak se slabším trápil, případně ho... celý příspěvek >
Křovinořez HQ 335 RX, 7.6.2010
Zdravím a prosím o názory. Mám pozemek cca 1100 m2, svažitý a chtěl bych ho udržovat výše zmíněným křovinořezem. Jen si nejsem jistý, jestli na to bude výkonově stačit, nerad bych ho utavil... Sekat to chci max. 3x do roka. Prodejci v kamenných... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika