|
Příspěvky uživatele - 33.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení Symphatie, 11.4.2011 děkuji za vyčerpávající informace
Pavka |  | Hnojení Symphatie, 8.4.2011 Od podzimu mám popínavou růži Sympathii, kdy a čím ji hnojit?
a stříhat nebo jen odebrat zaschlé výhony?
děkuji
pavka |  |
|  | Vrba hakuro nishiki - zasadit a ostříhat?, 6.6.2010 děkuji, stříhat tedy nebudu |  | Vrba hakuro nishiki - zasadit a ostříhat?, 5.6.2010 Prosím o radu, zítra budu sázet vrbu hakuro nishiki.Má asi 9 výhonů od 20 do 40 cm.Mám ji po zasazení střihnout, nebo to nechat až na jaro?děkuju |  | Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 20.5.2010 děkuju, zkusím ty milionky |  | Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 20.5.2010 macešky tam mám taky, ale myslela jsem třeba million bells nebo surfínie, petunie a tak... Jsem začátečník, tak abych nenakoupila a pak mi to zašlo. |  | Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 20.5.2010 Mám dost místa na balkonovky, je to v závětří, ale od 14.h. tam je stín.Poraďte prosím, co by se hodilo.díky |  |
|
|
|