|
Příspěvky uživatele - 234.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak pěstovat mučenky, 24.6.2010 Dobrý den, potřebovala bych rady, jak pěstovat mučenky, jsem začátečnice. V březnu jsem zasila sedm semínek a všechna se chytla. (P. caerulea) Nechala jsem si dvě rostlinky a zbytek rozdala. Mám každou zvlášť, jednu jsem zamotala do kruhu a postavila... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat? - bílé listy, 3.6.2010 Myslíte že rostlinky potřebují chemicky ošetřit? Četla jsem zde i nějaké jiné příspěvky s podobným problémem a tam jako příčinu udávali sluníčko, že rostlinky nejsou zvyklé být venku a sluníčko je spálilo. Tak by mě zajímalo, jestli je to to samé,... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba rajčat? - bílé listy, 31.5.2010 Dobrý den, jsou to cca. 2 týdny, co jsem vyndala rajčata (odrůda balkonová) na balkon. Na jednom keříčku začaly listy bělat - od špičky listu postupně až ke konci, nakonec list upadne. Teď po dvou týdnech se to samé objevilo na dalších dvou... celý příspěvek > |  |
|
|
|