|
Příspěvky uživatele - 211.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 23.8.2011 Já mám úplně ten stejný problém.. pořád chodím s jarovou vodou ale bez úspěchu.. pořád mi ten límec utíká.. zvažoval jsem, že ten límec převrátím do vnitř napuštěného bazénu.. a ejhle, díru jsem našel.. |  | Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 2.6.2010 Dobrý den, rozvodový řemínek u hondy GCV 160/190 (pokud není mechanicky poškozen) překračuje životnost stroje a není třeba jej měnit. |  |
|  | Jde zachránit rozpůlený strom?, 9.9.2009 Děkuji |  | Jde zachránit rozpůlený strom?, 9.9.2009  Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jde zachránit rozpůlenou švestku.Rozpůlila se zničeho nic, jde o mladý strom, který má velké a sladké plody.Děkuji za odpověď. |  |
|
|
|