Příspěvky uživatele - 73.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živý plot ze smrků, 2.6.2010
Patřím mezi ty, kteří mají živý plot ze smrčků zasazených po 80 cm vedle sebe, až do výše 3/4 m jsem ho nestříhala vůbec, pak každý rok jen jednou /vždy v srpnu/ jsem ho mírně seřízla. Dnes po 15 letech je 180 cm vysoký, je pravdou, že ze... celý příspěvek >
Pinus sylvestris watereri - schnutie, 2.6.2010
Mám tuto borovice asi 5 let a před dvěma roky začala silně opadávat, jehlice rezly myslím, že opadával v průběhu léta až do podzimu a zahradník mně řekl, že každá borovice přibližně jednou za tři roky vyměňuje jehličí. Příští rok byla opět... celý příspěvek >
Borovice - škůdce nebo parazit?, 2.6.2010
Mám dva roky starý kultivar borovice /výška ve stáří bude 160 cm/ a hned od začátku měla chorobu jako u vidím na vašich foto, postříkala jsem ji mospilanem, ale před tím jsem mechanicky porušila ten bílý povlak, po 10 dnech jsem ji postříkala znovu a... celý příspěvek >
Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 2.6.2010
Pěstuji již 10 let zlatožlutý čilimník, v loni měl hodně mšic, po odkvetení jsem o třetinu zkrátila větve, některé větve jsem vyřezala celé, letos znovu krásně kvete, jen se mi zdá, že se jaksi rozklesává. Nevím, jestli je to tím vyřezáním větví, ale... celý příspěvek >
Přesazení kleče borovice, 2.6.2010
Pane Josefe, děkuji Vám za radu, neozvala jsem se dříve, měla jsem počítač v opravě. Milena
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika