Příspěvky uživatele - 5.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nové odrůdy jabloní, 18.10.2008
Pane Kavko, v obecné rovině naprostý souhlas co se týče osobního výběru stromku a díky za tipy na Slovensku. Už se mi ale stalo, že jsem pro konkrétní odrůdu na konkrétní podnoži měl buďto 100km někam jet, nebo využít zásilkové služby. Těch 200 Kč... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 28.7.2008
Vážený pane ze Slovenska. Za prvé jsi nejsem vůbec jistý zda jste na správné diskusi, když nemáte žádný příspěvek k danému tématu. Jde vám zřejmě o něco jiného. Normálně bych na to nereagoval, ale jestliže mají naši sousedé ze... celý příspěvek >
opadané tůje?, 1.3.2008
To jako opadalo úplně všechno, zůstaly holé větve? Byly to vůbec túje?
přesazení kaktusu, 1.3.2008
Raděj ne, kořeny mají být v substrátu a zelená plocha kaktusu na vzduchu a světle.
Bazén a zálivka, 20.7.2007
Na tohle Vám asi nikdo fundovaně neodpoví, těžko někdo laboratoval s bazénovou vodou a choulostivými rostlinami. Zkusil jsem udělat hrubou bilanci svého bazénu  za 1 měsíc provozu (přidávám minimální možná množství, koagulanty cíleně... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 2takt vs 4takt, 16.5.2007
Jeste pro doplneni - celkovou plochu odhaduji na cca 600m2, ale jsou to nesouvisle pruhy na strmych svazich. MT
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika