Příspěvky uživatele - 59.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za odrůdu?, 30.12.2009
Po delším hledání jsem zjistil, že jde zřejmě o Astrachán červený.Ale nepřišel jsem již na to, kde by se tahle odrůda dala sehnat. Pomůže mi s tím někdo? J.E.
Destilační přístroj - sestrojení, 29.10.2009
Dobrý den chtěl bych poradit. Jaký má být sklon spojovacího potrubí z kotle do chladiče.Je to nějak určené. Děkuji za radu
Co je to za odrůdu?, 17.8.2009 Obsahuje fotku
Pozná někdo prosím co je to za odrůdu? Je to strom starý odhadem minimálně 50 let, plody dozrávají začátkem srpna.Jsou hodně náchylné na otlačení. Po rozkrojení je dužina jasně bílá, rychle hnědne.Chuť je velmi sladká, aromatická.Předem děkuji.J.E.
Krtonožka, 22.6.2009 Obsahuje fotku
Malý zákusek pro všechny věčné lovce šťůrů (krtonožek).            S tím jarem je snad jediný způsob,který jsem ještě nezkusil. Opravdu stačí 1až 2 kapky na 10l konev ???
Idealni listové hnojivo pro revu, 20.6.2009
Již léta používám Vinofert speciál a mohu jen souhlasit -skvějé hnojivo.Jště mám tak 0.5 kg, takže chvíli vydržím.Pak budu hledat něco hodně podobné.           Zdraví Jirka.
Jahody, 10.8.2008
Já jsem také měla tyto larvy u kořenů jahod již před třemi lety a letos znovu. Uschl mi celý záhon s jahodami. Zjistila jsem, že se jedná o larvu Lalokonosce rýhovaného, která v květnu požírá kořeny jahod, které potom odumírají, z larvy se líhne... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika