|
Příspěvky uživatele - 135.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zvláštní hruška, 11.7.2011 V neděli jsem na návštěvě u známých prohlížel katalog
zahradnictví Sieberz s.r.o. a objevil jsem obrázek hrušky,
která je podobná tomu co mám v zahradě,,Packhams Triumph"
Má někdo tuto odrůdu a jaké má zkušenosti? |  | Zvláštní hruška, 8.7.2011 Před 10 lety jsem v dobré víře koupil dle štítku Hardyho máslovku.Hruška kvete nádherně, ale plodů mívá tak do 10 kusů.
Dnes už vím, že to Hardyho není, ale nevím jaký druh to vlastně mám.Plody jsou velmi velké, zelené a tak trochu hrbaté.Sklízím od... celý příspěvek > |  |
|  | Červivost jabloní, 2.6.2010 V předchozím příspěvku píše pisatel o pilatce.Těsně po odkvětu jsem provedl postřik.Včera jsem červivá jablíčka rozřezával a našel jsem růžového červíka, který se vžíral k jádřinci.Taky mě napadlo všechny napadené plody otrhat ... celý příspěvek > |  | Červivost jabloní, 1.6.2010 Začátečník.Celý květen hledám informace jak a kdy stříkat proti červivosti jablek.Většina rad doporučovala přelom května a června až do 10.6. Vzhledem k chladnému počasí jsem byl v klidu.26.5.2010 jsem zjistil, že mám totálně zničenou úrodu.Co jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|