|
Příspěvky uživatele - 212.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV, 2.8.2010 Vyse uvedenou sekacku jsem rovnez koupil letos v cervnu. Kupoval jsem ji protoze stala neco pres 12tis, coz mi pripada v teto kategorii (53cm, pojezd s prevodovkou) jako velmi dobra cena. Sekacku mam kratce, ale pusobi velmi robustne, zejmena pokud... celý příspěvek > |  | Sběr trávy u Honda HRZ 536, 31.5.2010 S tim nozem me to uz take napadlo, poslu dotaz do Hondy.
Mulcovac by se mi moc libil, nejlepe Crossjet 4x4, ale to jsme uz cenove hodne jinde... |  |
|  | Sběr trávy u Honda HRZ 536, 31.5.2010 Dobry den,
nechci spekulovat o vstricnosti servisnich, ci obchodnich stredisek fy Honda. Po pravde me to ani moc nezajima a za penize kolem 30tis chci rotacni sekacku, ktera bude prakticky bez udrzbova. Sekam rotacnima sekackama jiz temer 40let a... celý příspěvek > |  | Sběr trávy u Honda HRZ 536, 31.5.2010 Dobry den, reaguji tedy na predesly prispevek.
Deflektor mam jiz dost pootevreny, ale zkusim ho otevrit uplne, jestli to bude lepsi... Po pravde jsem trosku v rozpacich z onoho dvojiteho noze, asi bych ocenil klasicky nuz "s lopatami" na... celý příspěvek > |  | Sběr trávy u Honda HRZ 536, 30.5.2010 Po dlouhem, asi rocnim rozvazovani, co koupit po 8 letem pouzivani sekacky Castel Garden jsem preci jen nakonec zvolil HONDU HRX 537 (prodejni cena pres 30tis Kc). K rozhodnuti me zlakala hydrostaticka prevodovka, ktera vypada velmi solidne a po roce... celý příspěvek > |  | Jak velkou rotační sekačku, 30.5.2010 Rovnez se priklanim k silnejsimu motoru. Pokud sekate plochy, kde bude ruzne vysoka trava, velmi vam doporucuji koupit sekacku s centralnim nastavenim vysky, nejlepe pakou vzadu aby jste nemusel ani vypinat motor. Pokud potrebuje manevrovat mezi... celý příspěvek > |  | Sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV, 28.5.2010 Ma nekdo s touto sekackou pozitivni zkusenosti??
|  | Weibang WB 486 SB Alu, 28.5.2010 Zajimam se rovnez o tutu sekacku, resp. o model WB536 (zaber 53cm). Myslim si ze neni zase tak slozite udelat sekacku, ktera seka vysokou travu, pokud je dobre tvarovany nuz, hladke sasi a dostatecny vykon motoru.
Podstatnou veci je u sekacky ale i... celý příspěvek > |  | Zimování jezírka, 16.4.2010 Dobry den, i ja se pripojuji s dotazem na zimovani ryb.
Zimoval jsem behem posledni zimy obycejne karasy ve sklepe na chalupe v ciste nadrzi s 1500 litry vody. Umisti jsem ryby do nadrze zacatkem listopadu a o vanocich byli jeste v poradku, ale... celý příspěvek > |  | Snizeni obsahu zeleza a manganu, 9.8.2009 To co jsem vycetl o snizovani obsahu zeleza jsem nalezl na aquina.eu.
Mluvi se zde ho filtracnim granulatu MTM a rovnez zde pouzivaji sul. Zkusim to probublani a nasledne filtrovani srazenin. Je fakt ze srazeniny jsou tam videt (plavou tam) i bez... celý příspěvek > |  |
|  | Snizeni obsahu zeleza a manganu, 8.8.2009 Ma nekdo zkusenosti se snizenim obsahu zeleza a manganu ve vode? Vysoka koncentrace Fe a Mn se projevuje , vodou zabarvenou do hneda (rezavou), usazuje se na kamenech a korenech rostlin a na hladine se tvori mastné skvrny.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|