Příspěvky uživatele - 57.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 7.5.2010 Obsahuje fotku
dakujem, skusime... Myslim si ze po takych dlhodobych dazdoch extremne stupla spodna voda - asi pricina problemu.  Stale prsi, ani trava sa neda pokosit...
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 7.5.2010
Pavel, prosim vas, ako ste ceresnu osetrili? a pomohlo?... Tiez nam dnes po vydatnych dazdoch praskla asi 6-rocna ceresna.  dakujem
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Tak som foliu vyskusala. UVIDIM A ZHODNOTIM na jesen  Vymyslela som si este sposob, ako sa lepsie dostat pod foliu pri polievani. Dalas som zrezane PET flase do otvoru vo folii a aby nepadali, zapichla som roksor - tyc na ktoru paradajky... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 Obsahuje fotku
U nas Tornado dozrievalo excelentne :) a aj dobre chutilo. Mozno mal o viac slnka?... Cherolla bola sladucka, hoci nadmerne praskala. Katka
Noční květ, 28.4.2010
neviete prosim, kde by som tuto rastlinu ziskala? dakujem
Pěstování vřesů a vřesovců - stříhání, 22.4.2010
Asi skor myslite Calluna vulgaris - Vres obycajny, tie kvitnu neskoro v lete a na jesen a teda sa strihaju po odkvitnuti. Ja Calluny striham bez milosti  kazdorocne skoro na jar asi 2-5 cm nad zemou - zavisi od variety. Napriklad malo... celý příspěvek >
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 22.4.2010
Nechýba rastlinám okopávka? A dá sa fólia použiť aj v ďaľšej sezóne, alebo sa rozpadne?
Čierny chrobáčik na hlávkovom šaláte v skleníku, 19.4.2010
nie, neskáču, skočky to nie sú. Katka
Čierny chrobáčik na hlávkovom šaláte v skleníku, 18.4.2010
Na šaláte v skleníku mám malé pomerne rýchlo sa pohybujúce chrobáčiky čiernej farby. Čo je to? A treba s tým niečo robiť?   Vyzerá skoro ako voška, len ma mätie tá rýchlosť pohybu... Ani neviem či je to... celý příspěvek >
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 21.2.2010
Niekde som čítala, že Sprinter je lepšia na vrúbľovanie, lebo na rozdiel od Tekvice figolistej nemá stonku na reze dutú. Ale vlastnú skúsenosť nemám.   Katka
Roubování rajčat, 10.2.2010
Zde a zde som našla nejaké videá - vrúbľovanie paradajok sa vo svete asi robí vo veľkom... Katka
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 8.2.2010
Ak pokus vyjde, dajte vediet.   Ja tiez rozmyslam skusit navrublovat napr. iba 5ks nakladaciek a ostatne nevrublovat. Chcem porovnat ci sa budu vyvijat rozdielne. Katka
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.2.2010
preco? neoplati sa?
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.2.2010
roubujete iba salátovky, alebo má zmysel roubovat aj nakladačky?   Katka
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 5.2.2010
mate s tym aj osobnu skusenost? pozrela som si stranku. odhadujem ze priprava roubovanych sadenic je asi o 3 tyzdne dlhsia ako bezne neroubovane. Mam pravdu? Katka
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika