|
Příspěvky uživatele - 51.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dočasný sklípek, 28.9.2009 Rád bych Vás požádal o radu jak zřídit dočasný sklípek. Bohužel letos mně nevyšel čas na stavbu normálního sklepu, proto bych rád nalezl rychlé a levné řešení na uskladnění jablek (cca 3q), brambor (2q), kořenové zeleniny (1q). Volného prostoru... celý příspěvek > |  | Uzavírací strojek na konzervy, 28.9.2009 Prosím o radu, kde lze zakoupit náhradní díly na uzavírací přístroj na konzervy - výrobce OPP Kroměříž.
Děkuji Honza |  |
|  | Čistíme studnu, 21.8.2009 vynda se puvodni cerpadlo, misto nej se da Malys - pro cisteni se hodi jeho vibrace a sani spodem. cerpadlo spustit za chodu az ke dnu a koukat, co tece z hadice. kartac a tlakova voda se nehodi. tak snad az potece cista voda na zaver nasypat... celý příspěvek > |  | Živý plot z dubu?, 2.7.2009 doporucuji plot vysadit z habru nebo buku. Buk ma vyhodu v tom, ze roste i ve stinu pod velkymi stromy. Listi je pod kerem snad pul roku neustale... |  | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 9.6.2009 Opravdu na záhonu více rostou a obráží než v nádobě, to mám vyzkoušeno. J.E. |  | Břečťan na zelenou střechu?, 9.6.2009 U břečťanu je výhoda, že je zelený celý rok, ale nevýhoda je, že pomalu roste. Přísavník roste velice rychle, ale zas není zelený v zimě. Zkombinovat je dohromady jsem ještě nezkoušela, ale možná by to mohlo být zajímavé. |  | "Skalka", 26.5.2009 Dobrý den. Mám stráň. Vykáceli jsme ji, přijel bagr upravil ji. Na vrch jsme vysadili thůje. A teď ten dotaz. Než jsme se dostali k realizaci, lehce mi zase zarostla. Mohu použít randap, aniž bych zahubila thůje, nebo musím vytrhat? Až bude znovu... celý příspěvek > |  | Živý plot kolem dětského hřiště, 26.5.2009 Moc děkuji za rady. Ta mochna se mi líbí. Jen bych se zeptala jak je to s hmyzem? Když tak hezky kvete nebude jím obalená? |  | Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009 Ano, vím, že děti nejsou hloupé. Ale vzhledem k tomu, že hřiště nebude jen pro mé děti, chci předejít stížnostem maminek. |  | Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009 Dobrý den. Prosím o radu. Zakládám dětské hřiště. Je na stráni, tak bych ho potřebovala ohraničit živým plotem. Jenže nevím, co vysadit??? Nesmí být pichlavý, aby se děti neporanili. Nejedovatý bez bobulí. Nejlépe prakticky bezúdržbový a aby nebyl do... celý příspěvek > |  |
|  | Bionafta, 17.5.2009 Jezdil jsem na bionaftu novou oktávií až do jejích 150000km, potom jsem přestal jelikož se změnila daňová politika a cenově to již nebylo zajímavé. Měl jsem oproti naftě o 0,4 l vyšší spotřebu, rozdíl ve výkonu jsem nepoznal, jezdil jsem každý den,... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 5.5.2009 Nevím jak je to s náhradou originálu dvoutaktu, mluvil jsem o náhradě Fuji Robin motorem Kama KG270. Myslím, že stačí se podívat na nákres motoru Kama a porovnat s vaším orig. motorem, hned budete vědět na čem jste |  | Zavzdušněné čerpadlo u malotraktoru yanmar, 2.5.2009 Na vstřikovacím čerpadle je obvykle šroub s šestihranou hlavou-povolit a nechat téct naftu dokud nejde bez vzduchu. To obvykle nestačí jelikož vzduch přes tyto vstřiky těžko prochází-je potřeba povolit převlečné matky u vstřiků a točit startérem... celý příspěvek > |  | MT 7 Uni, 5.4.2009 Vyrobená v Číně |  | MT 7 Uni, 5.4.2009 Do těchto strojů se též dávali motory Robin-Fuji, 270ccm, dají se u nás dobře koupit ale jejich cena a především cena náhradních dílů je neskutečná. Alternativou může být čínský motor Kama KG 270, přímo od dovozce za cenu do 10000,-, konstrukčně až... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|