|
Příspěvky uživatele - 225.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kladivo Fiskars 5Kg, 9.12.2009 To jste napsal hezky poeticky, kdo ví ale, kde je pravda. Jiný Michal |  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 24.11.2009 Děkuji za odpověď. Karburátor mám starý typ, jako u motorky, šoupátkový. Musím to pořádně prověřit, zda-li drhne to šoupátko, abych zbytečně nerozdělával motor a neměnil gufera. |  |
|  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 24.11.2009 Karburátor je klasický starší typ, myslím že Jikov. Je docela možné, že je to tím zadrhaním klapky. Když ji totiž přidávám opatrně a asi jenom do ani ne střední polohy (do půl plynu), tak se otáčky vracejí do volnoběhu docela dobře. Ale když přidám... celý příspěvek > |  | Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 22.11.2009 Prosim o radu. Na MF 70 mě někdy nejdou snížit otáčky z vy sokých na volnoběh.. Když přidám asi na střední otáčky, ak se motor zozběhne a nejde prostě ubrat plyn. Řeším to tedy tak. že rukou přidržím sání vzduchu na filtru aby to chcíplo, jinak by se... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Pane Špaček, prosil jsem o rozumné a objektivní posouzení moji situace co se vzrostlými stromy -smrky v těsné blízkosti našeho pozemku na kterém se několikrát denně pohybuje moje rodina a může být ohrožena na zdraví, nebo dokonce přímo na životě.... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Ano, tak to nějak bude. Vzdálenější stromy - smrky, které pravidelně padají při větších větrech, jsou v této oblasti vnitřkem vyhnilé až do výšky asi 6-ti metrů. Jedná se snad o nějakou šířící vnitřní hnilobu stromů, kolem věku 50-ti let, ale i... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Máte pravdu. Napsal jsem to asi blbě a to v tom smyslu, že mně vadí v případě pádu stromu, že mě jenom rozbije šopku a pohřbí slepice a králíky. To by bylo ale to nejmenší. Spíš mně jde o to, že tam může být zrovna manželka, anebo vnučka, na mě už... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 No v tom je asi ten problém, že stromy jsou zdravé, ale ke kácení ještě nejsou, mají asi 50 let a zralost stromu je údajně až v 80-ti letech. Tak nevím. Děkuji Vám za odpověď. |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 Já vím, že ideální by bylo se zeptat přímo na právní kancelář, ale to by byla odpověď nejméně za 1.000,- kč. Myslel jsem, že na tomto foru už někdo z Vás má podobnou zkušenost a může sdělit, jak to bylo řešeno. Budu vděčný za radu. S majitelem lesa... celý příspěvek > |  | Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009 V těsném sousedství našeho pozemku rostou vysoké smrky. Majitelem lesa je soukromník (restituce). Jak by byla posuzována při pádu stromu při silném větru škoda, vzniklá na našem majetku? Máme tam hospodářskou část - větší kůlnu, chov... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice a dravec, 17.11.2009 S tou kontrolou slepic napadených jestřábem jsem to napsal trocha nesrozumitelně. Měl jsem na mysli zkontrolovat ty dvě již napadené a potrhané slepice. Aby byla jistota, že to byl jestřáb, tak by na nich mněly být krvavé ranky po... celý příspěvek > |  | Élektrická píla č.1, 15.11.2009 Děkuji za vysvětlení pane J.S. Byl jsem jenom trochu překvapený tím popisem charakteru použití přímo v přibaleném Návodu na použití. Je to skutečně dobrá el. pila, mám s ní velikou radost. Prozatím. Reklamaci, doufám, nebudu muset použít. Pilu... celý příspěvek > |  | Élektrická píla č.1, 15.11.2009 S tím Návodem na použí. Nabízené jako profi pila, ale došla hobby. Psal jste včera, že jste ji pokřtil a že jste spokojen. Já ji také mám novou, asi 1 měsíc a též prozatím spokojen. Vzal jsem ale 2135 a Vy myslím 2140. Uvidíme, jak bude sloužit... celý příspěvek > |  | Élektrická píla č.1, 15.11.2009 Pane Alí, taky jste byl trocha podveden?
Jiný Michal |  | Élektrická píla č.1, 13.11.2009 Pne J.S., prosím Vás o vyjádření a osvětlení jako věci znalého odborníka motorových pil:
V nabídce el, motor. pil Dolmar ES - 21xx je v technických datech uváděno prodejci, že se jedná o profesionální el. pily. Rozpor je ale v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|