|
Proč ta voda není průhledná?, 3.8.2010 Dobrý den.Časem se voda trošku zlepší.Ale zazrak to nebude.Už proto, že dochází k vypařování vody a dopouštění nové.Navíc já po zimě vodu vypouštím a čistím celé jezirko+přesazuji lekníny.
Měl jsem stejny problém s vodou.Ryby byli vidět, jen při... celý příspěvek > |
 |
Rajče, 5.7.2010 nedovedu si to představit jak to dělaš to popouštění |
 |
|
 |
Rajče, 5.7.2010 myslel jsem tim že mě rostou moc do vyšky do stropu skleniku |
 |
Rajče, 4.7.2010 Dobry den chci se zeptat co mám dělat s rajčaty ve skleníku když jsou už tak veliké že naražeji na vrch skleníku a skoro nadzvedávaj sklo Díky za odpovědi |
 |
Bazén Tampa, 6.6.2010 Měl jsem tento typ bazenu několik let.Byl jsem s ním spokojen.Určitě budete potřebovat filtraci.Většinou stačí ta, co je k bazénu dodávana.Tedy pokud kupujete cely set. |
 |
Jaký levný křovinořez?, 30.5.2010 Zdravím, také jsem řešil koupi křovinořezu do cca. 7000kč.Nakonec jsem pořídil křovinořez Ama agp -340 za cenu 6900kč.Je tam motor kawasaki, zbytek je Italské výroby.Mám ho sice jen 2 měsíce, ale zatím spokojenost. K.H |
 |
Sázení rakytníku, 4.11.2008 dobrý den.Ráda bych věděla jak daleko od sebe se mají samčí a samičí sázet.J.Já už ho mám na zahradě 3roky a stále neplodí.Je možné, že je mám daleko od sebe(4m).děkuji za případnou odpovědˇ.Hanka |
 |
borůvky kanadské, 19.8.2008 Dobrý den.Vidím, že opravdu o kan. borůvkách víte hodně a tak bych měla taky jeden dotaz.Mám borůvky již 3rok a letos mi začaly žloutnout listy po celém keříčku.Děkuji za radu Hanka |
 |