Příspěvky uživatele - 159.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč ta voda není průhledná?, 3.8.2010
Dobrý den.Časem se voda trošku zlepší.Ale zazrak to nebude.Už proto, že dochází k vypařování vody a dopouštění nové.Navíc já po zimě vodu vypouštím a čistím celé jezirko+přesazuji lekníny. Měl jsem stejny problém s vodou.Ryby byli vidět, jen při... celý příspěvek >
Rajče, 5.7.2010
nedovedu si to představit jak to dělaš to popouštění
Rajče, 5.7.2010
myslel jsem tim že mě rostou moc do vyšky do stropu skleniku
Rajče, 4.7.2010
Dobry den chci se zeptat co mám dělat s rajčaty ve skleníku když jsou už tak veliké že naražeji na vrch skleníku a skoro nadzvedávaj sklo Díky za odpovědi
Bazén Tampa, 6.6.2010
Měl jsem tento typ bazenu několik let.Byl jsem s ním spokojen.Určitě budete potřebovat filtraci.Většinou stačí ta, co je k bazénu dodávana.Tedy pokud kupujete cely set.
Jaký levný křovinořez?, 30.5.2010
Zdravím, také jsem řešil koupi křovinořezu do cca. 7000kč.Nakonec jsem pořídil křovinořez Ama agp -340 za cenu 6900kč.Je tam motor kawasaki, zbytek je Italské výroby.Mám ho sice jen 2 měsíce, ale zatím spokojenost. K.H
Sázení rakytníku, 4.11.2008
dobrý den.Ráda bych věděla jak daleko od sebe se mají samčí a samičí sázet.J.Já už ho mám na zahradě 3roky a stále neplodí.Je možné, že je mám daleko od sebe(4m).děkuji za případnou odpovědˇ.Hanka
borůvky kanadské, 19.8.2008
Dobrý den.Vidím, že opravdu o kan. borůvkách víte hodně a tak bych měla taky jeden dotaz.Mám borůvky již 3rok a letos mi začaly žloutnout listy po celém keříčku.Děkuji za radu Hanka
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika