|
Příspěvky uživatele - 25.207
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 Jak je na tom v porovnání s ostatními dvěma STIGA SB 27JD? |  | Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 Kotoučem to sekat nejde? |  |
|  | Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 Případně co třeba Husqvarna 128 R nebo Jonsered BC 2126? |  | Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 Právě - jedině kvůli tomu noťasu...
Jak "silnej" vlastně potřebuji motor/křovák/, na posekání 40cm trávy?
Buď koupím něco od Mounfieldu kolem 11ti tis., nebo jinde bez notasu za 6-7tis... babo raď :) Jde mi jen o kvalitu křovinozeřu, a o to... celý příspěvek > |  | Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 To mi právě přišlo divný, taky jsem viděl jen Hondácký čtyřtakty.
Co třeba křovinořez Sparta 250 T od Mounfieldu? |  | Jaký levný křovinořez?, 31.5.2010 Nemáte někdo zkušenost s Partner BC 435 B? nikd ejsem nezjistil co je tam za motor - výrobce. |  | Jaký levný křovinořez?, 30.5.2010 Zdravím,
poradil by mi někdo jaký pořídit křovinořez na posekání zarostlé zahrady 500m2, asi 30-40cm trávy? /Sekačkou nelze./ Použití tak max. desetkrát do roka. Chtěl bych aby měl i kromě struny i kotouč.
Cenově se musím vejít do 6-7mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|