Příspěvky uživatele - 64.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá choroba rajčat?, 12.7.2011
Souhlas s tímto příspěvkem.Zahradu mám občas zaplevelenou více či méně, ale když vytrhnu lebedu nebo peťour tak na kořenech najdu minimálně 2 žížaly, prostě živo.Rajčata, brammbory jsou v podstatě také plevel, když už ani těm se nedaří je chyba v... celý příspěvek >
Uznaná sadba, 3.5.2011
Dobrý den, Zajímalo by mě, jakou máte letos zkušenost s kupovanou sadbou brambor.Letos se mi sadba zcvrkla, klíčky asi 2mm, v zemi to leží nic nedělá.Z domácí sadby brambory venku, keře 20cm.Jedná se o odrůdu agria. Pěstuji v polabí 250m n.v.Nikdy... celý příspěvek >
Papriky, 26.4.2011
udělali mi to samé v kupovaném substrátu.Přesadil jsem je do vlastní zeminy-namíchané z jílovité a písčité půdy z krtinců a trochu kompostu, žádné hnojivo aspoň 14 dní.Zalil previcurem, teď jedou jak o závod.Mám je také ve skleníku, ale na stole asi... celý příspěvek >
Olamovat květy jabloně na podzim zasazené?, 30.5.2010
Asi sem můj příspěvek nepatří, ale chci se zeptat. Na starých vzrostlých jabloních mi opadaly květy po odkvětu, nahradil jsem je novými ale i těchto dvouletých stromků po odkvětu opadá převážná většina květů. Stopka uschne a zhnědne. Čím to je?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika