Příspěvky uživatele - 211.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké čerpadlo do studny?, 13.6.2010
Koupili jsme domek a na zahradě máme studnu, kterou chceme využívat pouze na zalévání zahrádky. Netušíme, jak je hluboká, ale vody jsme naměřili něco přes dva metry, zbytek je bahno a písek, jak se dlouhé roky nepoužívala. Rádi bychom ji vybrali,... celý příspěvek >
Agaratum, 11.6.2010 Obsahuje fotku
Údajně se tato kytička jmenuje Agaratum, lidově se jí říká-modré kopečky-,ale nikde jsem o ní nic nenašla. Měla by mít ráda slunce a sucho, ale nejsem si moc jistá. Máte někdo zkušenosti s touto kytičkou?
Nevím, jak se jmenuje, 10.6.2010 Obsahuje fotku
Mám tento keř, ale nevím, co to vůbec je. Údajně průběžně kvete celé léto bílými květy složenými z malinkých drobných kvítků, ve tvaru hroznu, nevoní. Na fotce zatím ještě před květem. Je to prý tzv.plevel, mám velké přírustky, roste hodně bujně. Moc... celý příspěvek >
Javor - choroba, nebo úpal?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně javoru. Jeho listy jsou pokroucené, uprostřed se tvoří ohraničená, vypouklá místa a konce jsou zaschlé.Mám ho na slunném stanovišti, nemůže to být i tím? Pokud se jedná o chorobu, čím bych ho měla... celý příspěvek >
Molice, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Prosím, je tohle opravdu molice?
Poradíte, co je to za kytku?, 23.5.2010
Jasná nocenka
Množení tújí, 22.5.2010
Dobrý den, přu se s mým otcem o tom, jestli je možné množit túje. On tvrdí, že když se odstřihne větvička tújky cca dvacet cm dlouhá a zasadí do hlíny, měla by se ujmout a je tímto způsobem možné vypěstovat si svoje tújky. Máte někdo s tímto... celý příspěvek >
Poznáte ji někdo?, 21.5.2010 Obsahuje fotku
Dostala jsem, ale neví se, co je to vůbec za kytku, prosím poraďte.
Poznáte někdo?, 21.5.2010 Obsahuje fotku
Dostala jsem trs této trávy, je několik let nestříhaná, suchá,ale odspod začíná obrážet. Vůbec nevím, co to je, řekla bych nějaký druh ostřice. Nevím jestli ostříhat či ne a co s ní, aby zesílela.
Ořešáky letos chřadnou?, 17.5.2010
Dobrý večer, bydlím na Nymbursku a letošní zima dala skutečně ořešákům zabrat. Většina dospělých ořešáků (kolem 30 až 40 let) vymrzla a letos vůbec neporoste...
Co je broskvičce, 9.5.2010
Dobrý den, jsem téhož názoru, že Vaše broskvoň byla poškozena nočními mrazíky. Bydlím v Polabí na Nymbursku a letos se noční mrazy projevily jak u meruněk, tak i broskvoní mnoha lidem v okolí (jestli se dobře pamatuji, je tomu asi 2-3 týdny kdy u nás... celý příspěvek >
Padání listů u citrusu, 14.3.2010 Obsahuje fotku
Ahoj. Jestli byl předtím někde v chladnější místnosti a teď se dostal do teplejšího prostředí např. k radiátoru tak se nedivím že opadávají. Světlo citrusy potřebují hodně ale během zimního odpočinku to chce spíš teplotu pod 15°C a méně zálivky..... celý příspěvek >
Pistacia vera, 13.3.2010
Tak to vypadá že částečně mrazuvzdorné budou, protože při letošní tuhé zimě jsem i ve studeném skleníku měl min. teplotu -9 °C a semenáče vypadají bez poškození a mají i zdravé pupeny. Uvidíme jak během dubna vyraší..
Neznáte někdo název této rostliny?, 13.3.2010
Přesně tak, to byl plod plný drobných semen.. T.
Neznáte někdo název této rostliny?, 13.3.2010 Obsahuje fotku
Ahoj všem, neznáte někdo přesný název této rostliny?  Myslím že bude pravděpodobně z čeledi lilkovitých.. Díky Tomáš
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika