Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 29.4.2010
Zdravím Jiří, celkem souhlasím, jen ten chod do "stropu" u studeného motoru mi k nečistotám v palivu moc nepasuje. Také už jsem vzdal přidávání čističe do paliva, při těch sajrajtbenzínech mi nějak přestal zabírat! Jediná účinná cesta je... celý příspěvek >
Čím sekat zahradu ve svahu - plocha přes 2ha, 29.4.2010
Ono jde především o to jak velký ten svah je, myslím %. Bývají občas na bazarových stránkách ke koupi "horské sekačky" se samosběrem. Plocha 2 ha už není zahrádka, to je celkem slušná louka. Co takhle trávu nabídnout místním myslivcům? Tedy... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 29.4.2010
Zdravím Stando, u té Hondy bych to ale já na membránu neviděl, tam by totiž žádná být neměla. To se jednalo o B+S Quantum 40 série 10A900. Honda je GCV 190, jen zase a jako vždy nevíme který typ! Toto je bolest většiny tazatelů, mají představu, že... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 28.4.2010
Dá se najít a stáhnout například zde. Stačí jen najet v levo na výběr značek, klepnout na Brigs a po otevření zadat do levého okna 10A902-2272-E1, pak si vybrat IPL (rozkres), nebo návod k obsluze (Operatin manual), je jen ve Slovenštině, ale to snad... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 28.4.2010
Zdravím, najděte si třeba na Biolib-u květopase borového a hlídejte dospělce. Lýkožrouti to nebudou na 100%, to by jste již uzřela "nádherně " odkorněný kmen i když jehličí by bylo ještě zelené. Jinak překrásné prostředí, včetně chaty. Škoda, že ta... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 28.4.2010
Chápu, není člověka aby znal vše :-). Lýkožrouti, to jsou mí soupeři posledních deset let. Ovšem padání jejich larev ze stromu je více než nepravděpodobné, přímo nemožné. Téma mne však zaujalo právě pro "parašutizmus" larev a v množství... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 27.4.2010
Sím, sím, zanechte půtek, regulátor musí být vždy aktivní! Jinak by to nebyl regulátor, ale omezovač a protože zde vyrovnává jak spodní, tak i horní otáčky, tedy reguluje AKTIVNĚ! Děkuji.
Malý červ na borovici, 27.4.2010
Já a i vy o jednom určitě víme. Je to příbuzný na Šumavě některými politiky tak oblíbeného Ips typographus (lýkožrouta smrkového), lýkožrout borový. V příznivých podmínkách může mít více generací. Bílá larva ale v tuto dobu ještě nehrozí. Udivuje mne... celý příspěvek >
Ochrana dřeva proti dřevokaznému hmyzu, 27.4.2010
Pane Vysloužil, ač s Vámi převážně jinde souhlasím, zde musím částečně oponovat. Ty 200 let i méně staré krovy, jsou většinou impregnovány volskou krví. Tmavost přeřezávaných starých trámů není většinou od jejich věku, ale této věky používané... celý příspěvek >
Pro tazatele, na žádné trysky, na které jste nejspíš zvyklý, nenarazíte. Jsou to v podstatě mosazné válečky s vývrty a kanálky vyvrtané do těla karbce. Hadičku řešit nijak moc nemusíte, to je odvětrání klikové skříně a je vyvedeno do ssání, něco jako... celý příspěvek >
Celkem dobrá úvaha, prověřit palivové cesty a od té bych také začal. Quantum 40 je poměrně "obstarožní " motor a bývá nejčastěji osazen karburátorem typu Vacu-Jet nebo Pulsa-Jet, tedy karburátory s membránou podobnou jako v pilách a další... celý příspěvek >
Stačí křovinořez Solo 109 B nebo něco silnějšího?, 26.4.2010
Já tam napsal "např.", což znamená třeba! Jinak výkonově to stejné motory nejsou, to už je patrné z obsahu. Mají shodný výkon, ale to je jen díl výkonových hodnot. Každý stroj má své použití. Na dosekání nepřístupných míst pro sekačku je... celý příspěvek >
Brogio - nástroj pro křovinořezy, 26.4.2010
Ano, máte právo mít dojem i hodnotit, ale ne urážet! Rozhodně chodím vyžínat a hlavně paseky pokryté ostružinou, malinou v kraťasech a tričku, beru si na to 20 kubíkový vyžínač, páč nevím pro bych měl mít nějakou cenovou bombu za 20 000,- Kč! Vaše... celý příspěvek >
Homelite 360 SL, 25.4.2010
Dám Vám sem jeden odkaz, tam si vyhledáte všechny data, stačí jen otevřít odkaz Homelite a můžete srovnávat a porovnávat a pozor, kryt ruky před přední rukojetí ještě neznamená, že pila má brzdu!!
Stačí křovinořez Solo 109 B nebo něco silnějšího?, 25.4.2010
V celku jednoduché, Vy máte 600 m zahrady, na doseknutí poptáváte stroj o určité ceně, druhý chce sekat celých 1000 m a s tímtéž strojem. Tam ale patří např. SOLO 128B!
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika