Příspěvky uživatele - 9.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ježatka kuří noha, 19.7.2010
O ježatce tu minulý týden proběhla diskuze. Jediný způsob, který mi pomohl bylo ruční odplevelení. Taky jsem si ji zatáhla do zahrady s ornicí, nesmí se nechat vysemenit, jinak máte práci minimálně na další rok.  Anebo použít nějaký totální... celý příspěvek >
Komule, 18.6.2010
U nás taky komule vymrzla a soused měl už několikaleté přes 2m vysoké a taky mu vymrzly. Takže letos je určitě na zimu zakryju netkanou textilií.
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 18.6.2010
Tak teprve minulý týden mi začaly rašit oba dva ibišky, jsem ráda že to nakonec přežily, ikdyž nejspíš už letos nevykvetou, ale aspoň ten co mám v květináči pokvete. Jak jste na tom vy?
Vistarie, 28.5.2010
Ahoj, omlouvám se za narušení diskuze, ale poradíte mi někdo se stromkovou wistárií? Koupila jsem si naroubovanou rostlinku, zasadila k tyčce, prozatím, později budu muset dát něco silnějšího. Nevím, jestli ji mám nechat obtáčet tu tyčku, nebo se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika