|
Příspěvky uživatele - 41.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradíte mi, jaká opora se hodí k révě? Né dřevo., 21.7.2007 Zkuste karisíť, k dostání ve stavebninách. Různé tloušťky drátů i velikosti ok. Prodávají to ve velikosti tuším 2 x 3 metry. |  | Víno mi osychá na krajích, 14.7.2007 Jsem taky amatér. To první bych myslel nedostatek živin nebo nevhodná půda. V druhém případě bych to viděl na zanedbaný nebo žádný nerealizovaný postřik. |  |
|  | Co zasadit?, 23.6.2007 Nemyslím, že je pozdě. Chcete snad sazenici nechat v květináči a zasadit až příští jaro? Myslím že do října je dost času na to, aby se rostlinka jakž takž zakořenila, zaklimatizovala a na jaře začla pěkně bujně růst. Já osobně budu sázet tři... celý příspěvek > |  | Asi se zaregistruji :-) Skutečně nemám (naštěstí), 14.5.2007 Já bych řekl, že teď nastal ten pravý čas si dát pusu :) |  | Ještě jednou k roubování..., 6.5.2007 U zdi, resp.zídky, JZZ strana, místo tak na dvě rostliny, resp hlavy. Rád bych - co větev, to jiný druh = 2 hlavy = 4 větvě = 4odrůdy (bílé, modré, červené, růžové). To vše samozřejmě v ideálním případě. |  | Ještě jednou k roubování..., 6.5.2007 Díky, zhruba asi to jsem potřeboval vědět. |  | Odumírání česneku + dotaz, 5.5.2007 Mě se stalo loni totéž.Myslel jsem,že je něco špatně a neřešil to.Ale letos zjara tam vyrašily nové výhony a mají se čile k světu a čekám,co z toho bude.Kdy se vlastně česnek sklízí a co se s ním během vegetace dělá??Děkuji. |  | Ještě jednou k roubování..., 5.5.2007 Jo,díky,ale já myslel,jestli se to snese.Například když mám z hlavy dvě větve,taže vlastně tvar Y,jestli mohu dát na každou větev jinou odrůdu.V podstatě:Snese červená odrůda bílý roub a naopak?? Děkuji |  | Ještě jednou k roubování..., 30.4.2007 Dobrý den všem,
je možné na jedné hlavě mít naroubovány dvě různé odrůdy ?? Tzn.třeba dvě různé bílé ,bílou a modrou apod?Jsem omezen místem a je to jen pro zábavu a pro těch pár hroznů.
Jinak moc děkuji za předešlé rady stran roubování a... celý příspěvek > |  | Mám roubovat? Jestli ano, jak a na co?, 22.4.2007 Dobrý den všem,
vzal jsem si od souseda loni pár uštíplých větviček z jeho keřů révy a dal je přes zimu do květináče.Skoro všechny se kupodivu "chytly " a mají už několik lístků.Chci je zasadit ven,do zahrady,ale soused říká,že to musím... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|