|
Příspěvky uživatele - 100.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
U vám také raší česnek?, 9.1.2013 Zdravím všechny pěstitele, také jsem zhrůzou zjistil, že česnek mám venku tak 2-3cm a jestli přijdou mrazy tak myslím vymrzne.Tady u nás v Polabí je docela dost teplo na leden.Chci se zeptati Vás pěstitelů, když přijdou větší mrazy, má cenu záhon z... celý příspěvek > |  | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010 A co udělat s tou suchou skvrnitostí listů pane Vysloužil? |  |
|  | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010 Pardon omlouvám se jasně že na těch fotkách je kadeřavost |  | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010  Jsem laik, je možný že je to strupovitost i když myslím že ta vypadá takto |  | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010  Dobrý den, mohl by mi někdo poradit z touto myslím si že nemocí broskvoní?? Asi před 14dny náhle začaly u 3 z našich 5 broskvoní opadávat listy, a to tak že už schodily nejméně polovinu listů.Měl jsem radost, že letos nejsou napadeny kadeřavostí, tak... celý příspěvek > |  |
|
|
|