|
Příspěvky uživatele - 172.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 26.5.2010 Nabídka slušná, minulý týden jsem posílal objednávku, ani mi nepřišlo potvrzení, že jste ji obdrželi.Na vašich www chybí alespon kontaktní údaje, alespon tel.nebo mail.Určitě pak bude Váš web korektnější, takhle vypadá dost pirátsky.
Zatím zdravím... celý příspěvek > |  | sbírka, 27.12.2007 Prinsepii jsem si udělal ze semínka, doporučuji zasít co nejvíce semen, dlouho klíčí. |  |
|  | Delonix regia, 17.11.2007 No s výsevem není problém, semínka jsem získal z bambusaria a od Koex floru, jako semínka jsou háklivá na přemokření substrát, opravdu stačí jen vlhký, ale jakmile vzejde a objeví se druhé listy je na vodě vysloveně závislý, během roku jsem ho... celý příspěvek > |  | Delonix regia, 12.11.2007 Máte někdo zkušenosti s touto rostlinou? |  | jak pěstovat bouginvillea?, 12.11.2007 I já ji přezimuji na chladném místě, náhlé přenesením na jaře ven rozdejchává velmi pomalu, osvědčilo se mi tak týden před vynesením ven ji dávat na chvíli do tepla do bytu, nebo na jižní okno.
Jirka |  |
 |
|
|
|