Příspěvky uživatele - 38.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník z polykarbonátu, 17.1.2012
Skleník Traditional od firmy Zenit vypadá velice podobně, základna v ceně, býval levnější, navíc je zelený. Už jsem ho měl objednaný, ale nakonec jsem dal přednost skleněnému skleníku.
Obrácené otevření okna ve skleníku, 12.1.2012
Dobrý den, a jak jste řešil základy? Pevné do země nebo lehké na povrchu?
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
Zdá se mi to docela chytře vymyšlené, ale bojím se, že do skleníku stihne dost napršet. u jiných výrobců jsem tento princip neviděl.
Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, uvažuji o koupi skleník z Dolního Újezdu. Nemáte někdo zkušenost s jejich systémem obráceného otevírní okna, kdy pant je umístěn dole a okno se vyklápí nahoře u hřebene? Zřejmě to bude lépe větrat. Nejsem si ale jist jak rychle dokáží... celý příspěvek >
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 26.5.2010
S příchodem deštivého počasí rostou kolem jehličnanů v mulčovací kůře "houby, jak se říká, jako po dešti". Z estetického hlediska se mi nelíbí a je jich čím dál tím víc. Co doporučujete? Sbírat je a vyhodit nebo nechat? Nerozmnoží... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika