Příspěvky uživatele - 116.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Habr - vysadba - pomoc, 8.6.2007
Milej zlatej za plevel považujete habr akorát vy tak neradte,takový jako vy asi neví co les obnáší,možná jste v lese ještě nic nezasadil ,ale hlavně že víte co je plevel, zřejmě si tento cizí plevel akorát nakácíte do krbu aby bylo čím topit že?my... celý příspěvek >
Habr - vysadba - pomoc, 31.5.2007
No nevím, ale do mého lesa prosím nechodte, a z přírody se brát nemůže, tak zde prosím netvrdte bludy, a plevel to rozhodně není!
Co jsem si zasadil jako zivy plot?, 31.5.2007
No ono taky ale záleží čí ten les je, protože já les mám a tyhle návody a rady jak vlítnout do lesa a vyplundrovat ráda nemám, ono totiž starání se o les dá dost a dost dřiny! Nehledě na to že je to zakázané, brát z volné přírody.Pánovi co zasadil... celý příspěvek >
Mulčovací kůra, 14.5.2007
Prosím mohli byste mi někdo poradit, kde sehnat volně loženou mulčovací kůru, Blansko a okolí nebo Brno, případně Polička a okolí? Díky moc za případné informace.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika