Příspěvky uživatele - 48.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šeřík - poznáte druh?, 28.5.2009
Děkuji za tipy, ale ani u jednoho se mně nezdají listy. Můj neznámý šeřík je má matné, dosti dlouhé, ne srdčité, s výraznou žilnatinou. Výška mladého keře kolem 150 cm, takže to nebude žádná miniatura. 
Šeřík - poznáte druh?, 26.5.2009
Stále nic? Nechce se mi věřit, že by zde nebyl žádný odborník přes šeříky...
Šeřík - poznáte druh?, 24.5.2009 Obsahuje fotku
U známých na zahradě jsem včera objevil pěkně kvetoucí a vonící šeřík, poznáte někdo druh, odrůdu?  rexlexa?  prestoniae?
Ochrana třešní před ptactvem, 23.5.2009
Před lety jsem obalil menší ranou třešeň umělohmotnou sítí. Třešně jsem sice zachránil před špačky, ale do sítě sezamotalo a uhynulo během několika dní asi deset sýkorek a jiných drobných ptáků, kteří navíc třešně nežerou. Zamrzelo mne to a již... celý příspěvek >
Tuli-tuli-tulipánek, 20.5.2009
Botanické tulipány se nemusí vyndávat ze země každý rok, ale u šlechtěných tulipánů se to doporučuje každoročně. Nejlepší doba pro vyrytí tulipánů je tehdy, když listy ztratí zelenou barvu, zblednou a lehce zčervenají - lodyha tehdy ještě drží na... celý příspěvek >
O jaké skalničky se jedná?, 17.5.2009
Na třetím je ladoňka Scilla hispanica.
Ruj vlasatá bez vlasů?, 16.5.2009
Tak počkám...
Ruj vlasatá bez vlasů?, 16.5.2009 Obsahuje fotku
Objevil jsem keř co má charakter růstu jako ruj vlasatá Cotinus coggygria 'Royal purple', listy jako ruj, ale květy bez vlasů ? Co to je?
Padlí nebo co na růži?, 16.5.2009
Želešice u Brna
Výsev semen kaktusů - kdy?, 15.5.2009
Vysejte ještě teď, malé kaktusky přes zimu držte na co nejsvětlejším místě s teplotou kolem 15 C a občas zvlhčete substrát, aby příliš nevyschly. Mimochodem růst semenáčků se zásadně liší podle druhu, některé mohou do podzimu dorůst velikosti... celý příspěvek >
Neznámá, 15.5.2009
Máte pravdu, je to peperomia, ukvapil jsem se...
Co je to za rostlinu?, 14.5.2009
Blahokeř - Clerodendrum thomsoniae. Už se tady o něm psalo...
Libavka, 11.5.2009
Záleží na druhu nebo hybridu. Některé jsou jednodomé, některé dvoudomé- samčí a samičí. Nejběžnější Gaultheria procumbens je jednodomá, samosprašná.
Keř z Kypru, 10.5.2009
Ahoj, je to Caesalpinia gilliesii, pěstuje se v parcích v celém středomoří.
Likvidace, 8.5.2009
Nezapomínejte, že bršlice také kvete a tvoří semena. Ne každá nová rostlina bršlice musí být z oddenku, může to být semenáč...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika