Příspěvky uživatele - 113.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci a mšice, 29.5.2010
Zrovna hledám odpověď na stejnou otázku  Mám 3 měsíce novou zahrádku, která byla málo obdělávaná a je na ní plno mravenišť rezavých i černých mravenců. Roznáší mi mšice do letorostů rybízů, angreštů, malin, ovocných stromků. Brání... celý příspěvek >
Primule - jak udržet barvu, 25.5.2010
Barevné vřesy v supermaketech apod. jsou na tvrdo nastříkané barvami. Proto ty syté barvy, i stříbrná a zlatá. Světlé řezané kytky se opravdu upravují barevnými inkousty, můžete si to vyzkoušet i doma. Ale s těmi primulkami by mě to taky zajímalo, to... celý příspěvek >
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 19.4.2010
Dobrý den, měla jsem jahody na balkoně v 9. patře v samozavlažovacích truhlících místo obvyklých muškátů. V 60 cm dlouhém truhlíku 5 rostlin. Odrůdy si nepatuji, zakoupila jsem je v multiplatu v Baumaxu. Krásně plodily, jen měly menší a tužší listy,... celý příspěvek >
Třešeň napadená houbou, 12.4.2010
Koupili jsme zahradu, je na ní stará třešeň, odhaduji tak před 3 lety hluboce zmlazená (zůstal vlastně jen kmen a část dvou silných větví), ale obrůstá a pravděpodobně plodí (na stromě jsou uschlé neskli zené plody). Ale na starém dřevě rostou... celý příspěvek >
Lišejník a řasa na stromech a keřích, 2.4.2010
Dobrý den, koupili jsme zahrádku a na všech ovocných stromech i na rybízech je lišejník a pravděpodobně nějaká řasa.Větve jsou zelené a jakoby "špinavé". Navíc všechny stromy mají podéně popraskanou kůru, která se olupuje v plátech. Pod ní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika