|
Příspěvky uživatele - 38.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hlína z rybníka, 25.5.2010 Nevíte něco víc o těžkých kovech? Slyšel jsem, že olovo se tam dostává převážně z rybářských olůvek. Nevím co je na tom pravdy.
S kvalitou nemám osobní zkušenost, ale známý čistí štěrkáče a rybníky podvodním bagrem. Byl kouknout kde to vypouštějí -... celý příspěvek > |  | Jak důstojně vylepšit slivovici, 19.5.2010 Med se tam nesmí nalejt najdenou!!! Nezkvasí - asi to bude tím jak říkáte, že zabije kvasinky. Dával jsem s odstupem týdne. Soused prý zkoušel hruškovici, kam dal 30 litrů medu. Zeptam jestli ho tam nalil najednou nebo ne. Každopádně chutná skvěle... celý příspěvek > |  |
|  | Jak důstojně vylepšit slivovici, 18.5.2010 Neupsal :-) Mám doma včelín a opravdu jsem se neupsal :-) Nesmí se míchat hned dohromady. Kvas už musí být trochu rozjetý jinak nezačne kvasit. Med neprodávám a rodinu vesměs stíhám zásobit. |  | Jak důstojně vylepšit slivovici, 18.5.2010 Slivovice je velmi specifický alkohol, není jemný jako brandy, vodka nebo whisky a po vypálení je blbost do něj cokoliv lít. Slivovice má být čirá, bez zápachu jiných složek. Nevím jestli jste z Valach, ale u nás by vás za to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|