Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení jahod, 31.3.2010
Jahody zůstávají na jednom stanovišti zpravidla 3 roky. Pokud se Vám odrůda líbí, počkejte až vyžene odnože a ty potom začátkem podzimu zasaďte. My odebíráme většinou první odnož, další odstřihneme. Čím jsou jahody starší tím horší odnože mají.... celý příspěvek >
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010
Když ho máte lepší tak co se ptáte?
Bělomasá broskev, 25.3.2010
Chtěl bych poprosit diskutují o radu ohledně bělomasé broskve. Zajímám se např. o Krasavu ale nevím zda je vůbec k mání. Včera jsem se dotazoval u nás v zahradnictvích ale bohužel bělomasé broskve nejsou. Trh se stromky je letos velmi špatný (údajně... celý příspěvek >
Dát už rajčata do skleníku?, 25.3.2010
Já plánuji nechat si od odrůdy tak 2-4 kusy, což je cca 50 odrůd. Něco padne na moje experimenty, něco rozdám známým a pokud něco zbyde tak přijde na řadu kompost.
Kiwi, 22.3.2010
Já jsem taky čekal několik let na kvetení. Pak jsem vzal nůžky, sekyrku... a je to!
Zkušenosti s firmou Albion Group, 22.3.2010
A jiné konkurenční nabídky máte?
Pěstování rajčat, 22.3.2010
Ono záleží i na tom kde budete rajčata mít a jak bude včasná výsadba. Čím dříve je vysadíte, čím více je ochráníte před špatným počasím (přístřešek), tím menší šanci bude mít plíseň. Preventivně začínám postřik (např Kuprikol), když mají rostliny... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 22.3.2010
U nás v Břeclavi bylo nevíce -16°C při sněhové pokrývce a po prohlídce starých hlav i nových sazenic (zasazených na podzim) to vypadá v pořádku. Problém bude asi u odrůd Regina (Afuz Ali) nebo Matilde (vysazeny na jaře) s tím, že nevyzrály a budu je... celý příspěvek >
Réva k pergole, 22.3.2010 Obsahuje fotku
U mne břeclavsku chrupka vloni jakoby "nedozrála", bobule se nevybarvily. To se stalo za ty roky poprvé. Jinak mohu potvrdit plodnost - na krátkém jsou hrozny menší ale bobule větší.
Stolní odrůdy, 22.3.2010
Zdravím Vás a přeji hezký den. Já měl za to, že Nero má velikost bobulí zhruba stejnou jako Kodrjanka. Včera se Kodrjanka již "rozplakala". Mirek
První vlastní výsev rajčat, 22.3.2010
Na těchto stránkách popisují v kolonce Pěstební zásahy zajímavá řešení. IVIirek
Roubování melounů a okurek, 19.3.2010
Vykoušíme to a uvidíme. Tady bude výhoda v tom, že se dají spojit nerovnoměrně silné stonky. IVIirek
Melounoviště 2010, 19.3.2010
Vážená paní Ludmilo! Tak to by tedy nešlo :-(Hezky se nám prosím svěřte jaké odrůdy, do čeho sejete, kde máte výsev, jak budete roubovat, fotečky, atd. atd... ;-) Děkuji za ochotu a přeji bohatou úrodu. Já jsem prozatím vysel rané odrůdy Ogoněk a... celý příspěvek >
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 19.3.2010
Ano je to Delician z druhého výsevu. První výsev jsem provedl 21. ledna ale zůstaly jen 2 kousky které teď mají tak 1,5 cm, ostatní nevydržely. Vyséval jsem ještě Grandian a dvoje semeno z Ruska.
Jahodník Grandian F1, 19.3.2010
Zdravím! Vyfotím, změřím a dám vědět. Jsou to takové tintítka že se na ně musím dívat lupou. ;-)
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika