Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 3.5.2010
Dnes ráno jsem na jedné broskvoni u domu obral částečku napadených listů a musím konstatovat že tak napadený strom kadeřavostí jsem již dlouho neměl. Ostatní stromky, které měly květních pupenů o mnoho více vypadají zatím lépe. Tato broskev má již... celý příspěvek >
Sazenice rajčat byt/balkón, 3.5.2010
Na parapet jsou nejvhodnější balkonové odrůdy rajčat. Pokud máte Chery tyčkové tak volte velký květináč na jednu sazenici (8 litrů) a každý týden přihnojit Kristalonem plod a květ. Nevím jaké máte možnosti umístění ale každopádně ven a na sluníčko.... celý příspěvek >
Solární bublinková fólie, 30.4.2010
V noci sníží ochlazování, ve dne oteplování. Ideální by byla černá bublinková folie.
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 30.4.2010
Ono to není zase tak jednoduché. Bylo by, pokud by vše kvetlo stejně. Když to přeženu tak předevčírem kvetly meruňky, včera broskve a Idaredy, dnes hrušně a Bohemia, zítra Goldeny a další broskvoně, pozítří zase něco. A já nedělám celý týden nic... celý příspěvek >
Je toto moniliový úžeh?, 29.4.2010
Já tedy meruňky nemusím ale prozatím jsem se nesetkal u nás na jihu JM s nějakým postřikem meruněk. Nevím jak to funguje ve velkosadech ale když si představím stříkat tu mou "krávu", tak jedině z hodně velkého dvojáku. Je vysazena v roce 2005 a... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 29.4.2010
Díky, a ještě dotaz k tomu vertiku. Jak potom nechat dlouhý výhon za květem? Mám dojem že se uvádí celková délka výhonu 30 cm.
Co je to za potvory, prosím poraďte, 29.4.2010
To velké vypadá na klíště.
Je toto moniliový úžeh?, 29.4.2010
Na té pravé fotce to na něj vypadá, ale vlevo bych to odhadoval na pomrzlé květy, stejně jako na mé Maďarské. Když jsem stav květů včera uviděl, téměř jsem hořce zaplakakal! (přeloženo do češtiny - to bylo ku(píp)v když jsem to uviděl, a být po ruce... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 29.4.2010 Obsahuje fotku
Bílá odrůda (žiji s tím že je to chrupka) mi nasazuje na květy. Na výhonech jsou vždy dvě květenství, chtěl bych vyzkoušet vertiko a nechat na každém výhonu vždy jen jedno. Chci se zeptat - které a kdy to nepotřebné vylomit? Děkuji Mirek
Škůdci a choroby, 28.4.2010
Děkuji za radu, dnes odpoledne je zlikviduji. A to jsem všechny staré plody v zimě obral. Mirek
Rajčata a okurky, 28.4.2010
Já jsem letoz založil poprvé foliovník s tím, že v něm budou rajčata, papriky a nějaká ta salátovka. Sezona ještě pořádně nezačala a už na jedné sazenici rajčete pozoruji náznak plísně bramborové. Takže dnes odpoledne poletí všechny sazenice na... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 27.4.2010 Obsahuje fotku
Nastartovalo to po těch pár pěkných dnech co byly v dubnu. Přikládám foto ze začátku měsíce.
Letos neuroda, 21.4.2010
Břeclav, n.n. 158 m, dvě lokality - jedna u domu (teplejší) a druhá u řeky na opačném konci města (chladnější).
Pěstování rajčat, 13.4.2010
Zvažuji ve foliáku o jednoduché přídavné konstrukci zevnitř na kterou by se kolíky nacvakla další folie. Bohužel nemám zahradu "pod nosem" a tak si rostliny musí zvykat na nízké teploty v noci a na třicítky až čtyřicítky za jasné oblohy. Většina... celý příspěvek >
Sloupovitý ostružiník Navaho, 12.4.2010
Když je vysadíte teď tak Vám letos, možná špatně, ale zarodí. Když na podzim a bude taková zima jaká byla, tak ani pořádně nezakoření. Sadil jsem malinu na podzim a není na ní ještě vidět zda se vůbec ujala. Staré rostliny již mají třícentimetrové... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika