Příspěvky uživatele - 178.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Perenospora - 7. června, 23.6.2010
Pokud dáváte k Acrobatu smáčedlo/Sylwet nebo Agrovital/obavy bych neměl ale pokud se objeví první fleky postřik bych opakoval.Jinak platí že Acrobat je lokálně systémový a v době vysokých tlaků nevydrží na rostlině déle jak 7 až 10 dní.Pokud jste... celý příspěvek >
Perenospora - 7. června, 16.6.2010
Venouš-Mirkovi.Vydržte, taky bojujeme s perenosporou.Dithan, Folpan Champion, Kuprikol,Merpan, Cupoxat,Polyram vám již nezaberou to jsou vyloženě preventivní postřiky.Acrobat Vám ji zataví ale je nutné do 5 dnů postřik zopakovat.Důležité je aby se... celý příspěvek >
Uhorky, 25.5.2010
Okurky-tykvovitá zelenina-letošní velký problém.Včera jsem nakupoval semínka okurek/dají se podsazovat údajně do 15 června/u firmy Holman ve Bzenci a ptal jsem čím to je že letos odcházejí okurky.Potvrdily mi mou doměnku a to totiž to že vlhko a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika