|
Příspěvky uživatele - 86.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s rybami, 24.5.2010 Ahoj všem, chtěl bych požádat o radu a názory k problému s rybama. Do asi 120 m3 koupacího jezírka jsem dal na jaře dva pstruhy (duhové), nějaký čas se zdálo vše ok. Pak ale začal jeden pstruh napadat druhýho, neustále ho zaháněl na mělčinu a do... celý příspěvek > |  | Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 22.4.2010 Tak jsem tam dal zatím jen 2 pstruhy a uvidíme... Chci se zeptat - je potřeba ty pstruhy nějak dokrmovat nebo si najdou sami v jezírku 100 m3 dost potravy?? Přijde mi že se tam pohybuje celkem dost různého hmyzu, když prší padají tam žížaly apod.... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 2.4.2010 Mám:
filtr Biotec Screenmatic Pro 36
UV Biotron 110 C
čerpadlo Aquamax ECO 16000
skimmer Aqua skim 40
vše od Oase... Zatím jsem z filtrace nadšený (nejsem placený za reklamu, je to fakt:-) Když asi před 14 dny jezírko rozmrzlo byla voda... celý příspěvek > |  | Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 2.4.2010 Proč myslíte, že budu litovat? Kvůli kvalitě vody nebo čemu? Ryby chci do jezírka především proto, aby likvidovaly hmyz, komáří larvy, znakoplavky, vše co napadá na hladinu...
Jinak filtr mám dimenzovaný tak, že cca 6 ryb by se nemělo vůnec nijak... celý příspěvek > |  | Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 30.3.2010 Ahoj všem, mám nově vybudované koupací jezírko, cca 100 m3, hloubka max 1,7m a chci nasadit pár ryb především jako požíračů hmyzu a predátorů na různu malou havěť :-) Filtraci mám dimenzovanou dostatečně, voda je navíc prokysličovaná přes... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|