|
Příspěvky uživatele - 215.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadibudka - plánek, 30.6.2011  Fotografie 1 |  | Kadibudka - plánek, 30.6.2011 Tak tady jsou slíbené fotky.Nevím jak je vložit naráz do jednoho příspěvku a jestli to vůbec jde pokud nejsem registrovaný, tak to sem dám po jedné. Žádné povolení sem neřešil :o) Zdenek |  |
|  | Poškozené listy, 30.6.2011  A ještě celkový pohled. |  | Poškozené listy, 30.6.2011  Dobrý den, abych nemusel zakládat novou otázku tak využiji tuhla.Loni na jaře vysazená švestka Chrudimská má letos nějaké divné listy.Co by jí mohlo chybět? Díky. Zdenek |  | Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 29.5.2011 Myšleno samozřejmě z budoucích základů.Takže "normální" hlína, ale něco jí opravdu chybí.Stříknu Fytovitem a dodám i nějakou tu rašelinu. |  | Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 23.5.2011  No a takhle to dopadlo loni :o( |  | Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 23.5.2011 Díky za rychlou reakci.Hnojil jsem Kristalonem, v něm asi nejsou chybějící prvky.Mrknu na ten Fytovit, nebo Ferovit.Bude asi lepší postřík na list? |  | Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 23.5.2011  Ještě ten rybíz, stejně je na tom i angrešt... |  | Žloutnutí listů rybízu, malin, angreštu i měsíčních jahod, 23.5.2011  Zdravím, potřeboval bych poradit co chybí mému rybízu, angreštu,malinám i měsíčním jahodám.Loni vysazenému drobnému ovoci začali žloutnout listy.Stejně tak to bylo i loni touhle dobou.Listy začaly žloutnout a potom kraje listů začaly osychat. ... celý příspěvek > |  | Mrazík, 15.5.2011 Tak z loni vysazených 10ti hlav pomrzlo 7. Kupodivu ale začaly všechny rašit znovu.Ty co byly hodně poškozené cca 3 tak začaly rašit znovu nové výrustky ze země (což někdo psal výše, že obrazí nové od spodu). Zdenek |  |
|  | Co Vaše réva? (rok 2011), 24.4.2011 Rozumím, ještě jednou díky.Zdenek |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 24.4.2011 Děkuji Vám Mirku, takže nechám jen dvě horní očka a ostatní vylámu.A po zmrzlých mám vylomit i to druhé a nechat jen jeden? Díky Zdenek |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 23.4.2011  Nepodařilo se mi ty obrázky vložit zároveň... |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 23.4.2011  Dobré ráno, potřeboval bych poradit.Loni zasazená réva (10 hlav) narostla jen 20-70cm, vršky umrzly, ale jinak se vše ujmulo.Nyní bych potřeboval poradit co dělat.Mám vylomit všechny očka spodní očka a nechat jen to nejhornější, aby z něj mohl... celý příspěvek > |  | Rychle rostoucí okrasný keř, 12.4.2011 Vím, jsem omezen prostorem, mám k dispozici šířku cca 120cm. Takže budu stříhat... Zdenek |  |
 |
|
|
|