|
Příspěvky uživatele - 71.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde sehnat kameny na skalku, 24.5.2010 Jo, jo, to máte pravdu, bylo by ideální přestěhovat skalku z lesa k nám na zahradu , to jsem také měla v plánu, ale asi by se to neobešlo bez povšimnutí sousedů. Byla jsem si jen pro jedny kolečka (prozatím) a už si toho někteří všimli.... celý příspěvek > |  | Kde sehnat kameny na skalku, 10.5.2010 Je to super, nádhera. Něco takového bych si taky představovala, mám na zahradě prudký svah (navážka od původních majitelů) a chtěla jsem jej takto "obložit". Jen pocházím z břidlicového kraje, takže placáky, placáky a placáky, tak... celý příspěvek > |  |
|  | Kde sehnat kameny na skalku, 13.4.2010 Vím o kamenolomu u Vítkova - Břidlicový důl Lhotka - ale je to břidlice |  |
|
|
|