Příspěvky uživatele - 29.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 24.5.2010
Také mám několik rostlin /z loni zakoupených a sázených/ bez květů. Odštipuji jim výhony a dávám jim ještě šanci na příští rok. Označím si ty nejlepší, nejplodnější rostliny a z těch budu množit.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Už na nic dobrého nečekejte a urychleně vysaďte. Mokré počasí na vysazení je pro ujmutí rostlin příznivé. Zima snad už nebude. Když bude třeba, tak něco zachrání i postřiky. Kroupy dokáží udělat pohromu, mohou přijít i za měsíc, ale nic není předem... celý příspěvek >
Kompost - co do něj, 24.5.2010
Pěkně naskládat na úhlednou hromadu, neškodí prosypat vrstvy trochou země, stlačit ušlapáním a zalít slušným množstvím vody.  Hromadu bych pokryl také zeminou. Udržovat vlhkost v hromadě. Po roce přehodit a za další rok je slušný kompost. Po 1.... celý příspěvek >
Voda ze studny, 24.5.2010
Zkuste ten "jantar" dát do petky a odfiltrovat přes trychtýř s různou náplní. Začal bych látkou s pískem... Také bych zkusil nechat stát natočenou čistou vodu v otevřené petce několik dnů, co se s ní stane. Zeptejte se v okolí majitelů... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 24.5.2010
Pěkné!!!  Dobrý podnět pro konstruktéry.
Jak hluboko zasadit rajčata?, 23.5.2010
Mám přerostlá rajčata každý rok. Vadí to jen na přenášení. Nosím je přehozené přes rameno. Hrozný pohled na mě. Udělám "štychárem" rýhu a dávám sazenice dvě proti sobě, zasypu trochou kompostu, přihrnu zemí, 1/2 konve vody a po vsáknutí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika