|
Příspěvky uživatele - 29.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 24.5.2010 Také mám několik rostlin /z loni zakoupených a sázených/ bez květů. Odštipuji jim výhony a dávám jim ještě šanci na příští rok. Označím si ty nejlepší, nejplodnější rostliny a z těch budu množit. |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010 Už na nic dobrého nečekejte a urychleně vysaďte. Mokré počasí na vysazení je pro ujmutí rostlin příznivé. Zima snad už nebude. Když bude třeba, tak něco zachrání i postřiky. Kroupy dokáží udělat pohromu, mohou přijít i za měsíc, ale nic není předem... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost - co do něj, 24.5.2010 Pěkně naskládat na úhlednou hromadu, neškodí prosypat vrstvy trochou země, stlačit ušlapáním a zalít slušným množstvím vody. Hromadu bych pokryl také zeminou. Udržovat vlhkost v hromadě. Po roce přehodit a za další rok je slušný kompost. Po 1.... celý příspěvek > |  | Voda ze studny, 24.5.2010 Zkuste ten "jantar" dát do petky a odfiltrovat přes trychtýř s různou náplní. Začal bych látkou s pískem... Také bych zkusil nechat stát natočenou čistou vodu v otevřené petce několik dnů, co se s ní stane. Zeptejte se v okolí majitelů... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 24.5.2010 Pěkné!!! Dobrý podnět pro konstruktéry. |  | Jak hluboko zasadit rajčata?, 23.5.2010 Mám přerostlá rajčata každý rok. Vadí to jen na přenášení. Nosím je přehozené přes rameno. Hrozný pohled na mě. Udělám "štychárem" rýhu a dávám sazenice dvě proti sobě, zasypu trochou kompostu, přihrnu zemí, 1/2 konve vody a po vsáknutí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|